Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Psalmen

Titel : Psalmen
Auteur(s) : Tramper
EAN : 9789023905653
Uitgever : VBK Media
Prijs : € 12,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Psalmen

dicht bij God wonen

(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

In de serie bijbelstudieboeken Luisterend leven onder redactie van Niek Tramper en Age Romkes wordt een bijbelboek besproken met goede gespreksvragen voor verwerking de kring. In de psalmen klopt het hart van de omgang met God. Elk stil moment met de psalmen is een stukje sabbath in de drukte van de week.

Een oase in de wildernis van verantwoordelijkheden die waar drukken. In de psalmen wordt nagedacht over het leven, over de natuur, over de volken en vooral over hoe God daarin aanwezig is. De studies in dit boek dagen de lezer, of liever de gebruiker, uit om een handvol psalmen binnen te gaan en de rijkdom ervan te ervaren. Gaandeweg blijken de psalmen een huis vol ongehoorde en ongeziene schatten te zijn. Een woning dicht bij God.

Productspecificaties
EAN : 9789023905653
ISBN : 9023905652
Auteur(s) : Tramper
Taal : Nederlands
Onderwerp : Engelse taal, letterkunde en cultuur
Reeks : Luisterend leven
Uitgever : VBK Media
Verschenen : Maart 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 200 x 125 x 12 mm
Gewicht : 177 gram
Velden met een * zijn verplicht
Psalmen
Recensie door: Johanna V.

Dit boekje heeft mij enorm geholpen bij het bestuderen en overdenken van de psalmen. De vragen om over na te denken in de persoonlijke stille tijd (of in de bijbelkring) nodigen uit om goed te luisteren naar de psalm, daar dieper over na te denken en ze toe te passen in het persoonlijke leven. Mooi vond ik ook de gebedspunten. Wat ik ook waardeer is dat de auteur weinig richting bepaalt of eigen invulling geeft, maar echt helpt om naar het woord, de Bijbel, zelf te luisteren. Ik ben veel meer de betekenis van de psalmen voor mijn eigen leven gaan ontdekken, een aanrader!