Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Wat borderline met je doet

Titel : Wat borderline met je doet
Auteur(s) : Hegger
EAN : 9789023913139
Uitgever : VBK Media
Prijs : € 19,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Wat borderline met je doet
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Praktische gids, met verhelderende interviews.Zie ook Wat schizofrenie met je doet, Wat burnout met je doet en Wat dwang met je doet en Wat huiselijk geweld met je doet.

Een borderlinestoornis kan ernstige relationele moeilijkheden veroorzaken. Familie, vrienden en collega's weten meestal geen raad met de heftige emotionele reacties. Ze worden vaak afgewezen en reageren daarop. Degene met de borderlinestoornis (de borderline) heeft het gevoel van ijsschots naar ijsschots te springen en zich bij niemand echt veilig te voelen. Er is steeds een gevoel van dreiging iemand te verliezen met wie je een band hebt. Wat borderline met je doet geeft informatie over deze problematiek. Wat is borderline en wat doet het met je? Het boek richt zich zowel op de cliënt als op de naastbetrokkenen, in de verwachting dat stabiele en geïnformeerde relaties het gemakkelijker maken om te leven met borderlineproblematiek. Aan het begin staan vijf verhalen waarin cliënten en een naastbetrokkene zelf over hun moeilijkheden vertellen. Het boek wil een bijdrage leveren aan het gesprek tussen cliënten, familie en professionals.

Drs. A.T. Hegger (1953) is psycholoog en psychotherapeut. Hij is werkzaam bij Eleos, stichting voor gereformeerde geestelijke gezondheidszorg. De diepte-interviews in dit boek zijn verzorgd door Chantal Visser, in het kader van haar afstudeeropdracht aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening van de Christelijke Hogeschool Ede.

Productspecificaties
EAN : 9789023913139
ISBN : 9023913132
Auteur(s) : Hegger
Taal : Nederlands
Onderwerp : Psychologie
Reeks : Wat... met je doet
Uitgever : VBK Media
Verschenen : September 2011
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 149
Afmetingen : 215 x 135 x 15 mm
Gewicht : 220 gram
Velden met een * zijn verplicht