Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het Kremlin Complot (dl. 1)

Titel : Het Kremlin Complot (dl. 1)
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789023954736
Uitgever : Mozaiek
Prijs : € 17,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Het Kremlin Complot (dl. 1)
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

In Het Kremlin Complet neemt Joel C. Rosenberg ons mee in een razendsnelle politieke thriller over de ontwikkelingen in Rusland. Daarbij laat hij ons verbijsterd achter, nauwelijks beseffend hoe actueel (en volgens sommigen profetisch) hij eigenlijk schrijft. Een bijzonder christelijke thriller voor de vakantie of een heerlijk vrij weekend.

Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord Korea en Iran het uiterste vragen van de Amerikaanse president ontstaat een nieuwe onheilspellende dreiging aan de horizon. Marcus Ryker, voormalig geheim agent van de USA en Oleg Kraskin, naaste medewerker van de Russische president staan ieder voor onmogelijke uitdagingen. Kan het kwaad een halt worden toegeroepen? En, welk offer is dit waard.....? De Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en zo de oppositie de mond te snoeren. Hij werkt bovendien aan een gewaagde bliksemsnelle militaire aanval die de NAVO uit elkaar kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog brengt. Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur die in Israël woont en werkt. Zijn christelijke thrillers worden wel eens omschreven als profetische fictie. Lees en ontdek zelf of dit waar is of niet.

Goodreads geeft 4,32 sterren voor het Kremlin complot van Joel C. Rosenberg

Productspecificaties
EAN : 9789023954736
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Reeks : Marcus Ryker (1)
Uitgever : Mozaiek
Verschenen : Juni 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 368
Afmetingen : 226 x 144 x 37 mm
Gewicht : 608 gram
Velden met een * zijn verplicht
Rusland van binnenuit......
Recensie door: N. Gomez

Al geruime tijd had ik uitgekeken naar de nieuwe thriller van Rosenberg. Die wilde ik graag lezen in mijn korte vakantie. Hoofdpersonen zijn de voormalige geheim agent Marcus Ryker en de schoonzoon van de Russische president, Oleg Kraskin. Waar ik niet op bedacht was, was dat er de nodige geschiedenis over Rusland langs kwam, die vooral gaat over onze tijd. (Zelfs de MH 17 wordt genoemd) Een tijd waarin Rusland steeds meer ambities krijgt en weer een rol opeist op het wereldtoneel. Joel Rosenberg voldoet niet aan het cliché dat alles goed afloopt. Dat hebben zijn eerdere boeken wel laten zien. Het Kremlin Complot is behoorlijk spannend en Rosenberg weet heel veel over Rusland. Het dwingt je om na te denken over de rol van Rusland en alles wat daar aan plannen leeft. Het boek sluit daarmee aan bij een wereldwijde vraag of Rusland "de grote beer" zal zijn in de geschiedenis van de laatste dagen. Het slot van het boek is zodanig dat je nu al weer wacht op de volgende Rosenberg. De reden om 5 sterren te geven is dat dit een boek is wat je achter elkaar uitleest en direct weer stukjes uit wil herlezen. Je weet dat dit helpt om het nieuws met een andere bril te lezen.