Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het derde doelwit

Titel : Het derde doelwit
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789023994886
Uitgever : Mozaïek
Prijs : € 26,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Het derde doelwit
(4 beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt en bloedstollend: Rosenberg doet het weer opnieuw! Een verhaal wat morgen zomaar een krantenkop kan zijn op de voorpagina.....Als J.B. Collins de buitenlandcorrespondent van New York Times , ter ore komt dat een splintergroepering van Al-Qaida met de naam IS chemische wapens in bezit heeft, weet hij onmiddellijk één ding zeker: Dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Heeft de leider van de jihadistische groepering inderdaad chemische wapen? Zo ja, wat is dan het doelwit? Amerika, Israël? of is er mogelijk nog een derde doelwit? De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat vrijwel zeker aanleiding tot escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen de terroristen erin slagen talloze mensen te doden tijden een aanval op het derde doelwit.......?Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur van o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels worden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Volg hem op zijn website

Productspecificaties
EAN : 9789023994886
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Reeks : J.B. Collins
Uitgever : Mozaïek
Verschenen : September 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 225 x 145 x 33 mm
Gewicht : 668 gram
Velden met een * zijn verplicht
Bijna profetisch
Recensie door: Egbert van Straalen

Als je het derde doelwit leest, dan is dat wel erg profetisch. het enige is dat het niet over een hele verre toekomst lijkt te gaan, maar over dingen die erg dicht bij zijn en die je om je heen ziet gebeuren.

Heel realistisch
Recensie door: Hans

Zeer realistisch en actueel.....

Erg spannend!
Recensie door: Melvin

Dit is een echt spannend boek, wat ik in één ruk uitgelezen hebt. Het is griezelig waar Rosenberg over schrijft. Want als je kijkt naar het journaal dan zou het allemaal ook nog echt zo kunnen gebeuren. Kijk nu al uit naar z'n volgende boek.

Rosenberg zit er dichtbij
Recensie door: W. v.d. Kraan

In de nieuwste roman van Rosenberg, is alles erg actueel. Vaak meet je of een roman bij de tijd is, af aan hoe men met telefoons omgaat. Dat is in deze roman erg bij de tijd Deze roman lijkt eerder in de komende 10 jaar te spelen dan over 20 jaar en het behoort gelukkig niet tot ons verleden. Volop aandacht voor IS (of ISIS) en dat alles op een manier die je maar niet weggeredeneerd krijgt. Het is inderdaad griezelig dichtbij wat in dit boek gebeurd. Om dit boek te lezen moet je wel ergens tegen kunnen.