Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De jongen, de mol, de vos en het paard

Titel : De jongen, de mol, de vos en het paard
Auteur(s) : Mackesy, Charlie
EAN : 9789026623844
Uitgever : KokBoekencentrum Jeugd
Prijs : € 20,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De jongen, de mol, de vos en het paard
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Het bijzondere prentenboek "De jongen, de mol, de vos en het paard" is een fraai cadeauboek van Charlie Mackesy. Het verhaal is gebaseerd op een fabel met veel levenslessen en is geschreven en getekend door de Engelse illustrator Charlie Mackesy. Het prentenboek verscheen in een Nederlandse vertaling. Een ideaal en prachtig uitgevoerd boek om een vriend of vriendin mee te verrassen of je zelf cadeau te doen.

INKIJKEXEMPLAAR de jongen, de mol de vos en het paard - Charlie Mackes

'Wat wil jij worden als je groot bent?' vroeg de mol. 'Lief,' zei de jongen. 'De jongen, de mol, de vos en het paard' van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden.

De Nederlandse editie van 'The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen.

Nu al een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert. Inmiddels zijn alleen al in Nederland meer dan 225.000 exemplaren verkocht zijn en staat het boek al langere tijd in diverse boeken toplijsten

Charlie Mackesy is een Britse kunstenaar en auteur van The Boy, the Mole, the Fox and the Horse. Het boek is al meer dan 1,4 miljoen keer verkocht en heeft 55 weken gestaan in de top tien van de Sunday Times Bestsellers List.

Charlie Mackesy is een voormalige atheïst die 'Jezus heeft gevonden' en zijn werk ziet als een manier om 'God kennis te laten maken met de mensen van wie hij houdt'. Veel van zijn schilderijen hebben een religieus thema. Hij werd geselecteerd om aan het Unity Series-project van Nelson Mandela te werken, waarbij hij de tekeningen die Mandela maakte opnieuw vorm gaf.

U kunt het prentenboek De jongen, de mol, de vos en het paard online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl, of kopen in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Productspecificaties
EAN : 9789026623844
Auteur(s) : Mackesy, Charlie
Taal : Nederlands
Onderwerp : Cadeauboeken
Categorie : Cadeau-boeken
Uitgever : KokBoekencentrum Jeugd
Verschenen : Oktober 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 128
Afmetingen : 222 x 172 x 23 mm
Gewicht : 526 gram
Velden met een * zijn verplicht
maakt de wereld mooier
Recensie door: S. de Bruijn

Niet zo heel vaak heb ik een boek in handen gehad als “De Jongen, de Mol, de Vos en het Paard”.. Met donkerblauw linnen is de rug van het boek gebonden. Dat doet een beetje Engels aan en geeft al een“Winnie de Pooh” ervaring of een Olivier Bommel beleving. De vertaling is van de hand van Arthur Japin, die de teksten goed heeft vertaald! Een boek met veel wijsheid. Al met al is het is een prentenboek over vriendschap, liefde en troost. Het boek is voor mij een soort “hebbeding” geworden en zou niet zomaar weten wat beter kon. De wereld is een stukje fraaier geworden door dit boek in deze corona-tijd.