Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vergeven

Titel : Vergeven
Auteur(s) : Kingsbury, Karen
EAN : 9789029709897
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 25,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vergeven
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Dayne Matthews' terugkeer naar Hollywood heeft hem veel succes gebracht. Zijn nieuwe film zou weleens een topper kunnen worden. En toch voelt hij zich leeg, hij mist een doel.

Hij verlangt naar echte liefde, een gezinsleven. Een vriend kent een trainingscentrum waar je leert te groeien als christen. Zou dat iets voor hem zijn? Ondertussen krijgt het kindertheater van Katy Hart een drama te verwerken en komt John Baxter een oude vriend tegen die een geheim met zich meedraagt.

serie Dayne Matthews:
deel 1, Beroemd
deel 2, /nl/product/9789029709897/vergeven-deel-2.html

Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.

Karen behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Productspecificaties
EAN : 9789029709897
Auteur(s) : Kingsbury, Karen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Dayne Matthews (2)
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : April 2015
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 380
Afmetingen : 215 x 140 x 29 mm
Gewicht : 480 gram
Velden met een * zijn verplicht