Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Hemeldauw

Titel : Hemeldauw
Auteur(s) : Grandia, Marianne
EAN : 9789029722162
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 9,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Hemeldauw
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Tweevoudig winnaar van de Nederlandse Publieksprijs voor het christelijke boek, Marianne Grandia komt dit voorjaar met een nieuw boek. De titel is: Hemeldauw.

Roos van Hasselt en haar oudere zus Marga verschillen van elkaar als dag en nacht. Wanneer hun moeder Riet zorgafhankelijk wordt en ze haar naar een verpleeghuis moeten brengen, worden die verschillen pijnlijk duidelijk.

Niet veel later verliest hun moeder haar spraakvermogen. Roos voelt zich geroepen om nu haar stem te zijn. Als haar man zich echter steeds meer aan de zijde van Marga schaart en haar broer Jan-Jaap ook weinig steun biedt, gaat Roos op zoek naar een bondgenoot.

Ze vestigt haar hoop op Martijn Mengels, die jarenlang de buurman van haar ouders is geweest en vraagt hem voor haar moeder op te komen. Zal hij er in slagen om de rust in de familie van Roos terug te laten keren?

Voordat Marianne Grandia een bekende auteur werd, was ze al bekend door haar artikelen in Eva en de stichting Selah. Na het verschijnen van Witter dan sneeuw en daarna Lenteregen is haar naam inmiddels gevestigd als Nederlands auteur. Daar heeft het twee keer winnen van de Publieksprijs voor het Christelijke boek zeker aan bijgedragen. Met Hemeldauw zet Marianne Grandia opnieuw een ontroerend verhaal neer.

NB.: Hoewel aanvankelijk gedacht was dat dit boek najaar 2013 zou verschijnen, wordt het nu verwacht in april 2014.

Productspecificaties
EAN : 9789029722162
Auteur(s) : Grandia, Marianne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Populaire fictie
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : April 2014
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht