Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vrij als water

Titel : Vrij als water
Auteur(s) : Charles Martin
EAN : 9789029724241
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 9,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Vrij als water
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

'Vrij als water' van de bekende auteur Charles Martin is een verhaal over een noodlottige ontmoeting die leidt naar vergeving en liefde.

Charlie Finn heeft zich al vanaf zijn zestiende zelf moeten redden. Dankzij zijn hoge IQ kreeg hij een beurs aan Harvard, waar hij leerde overleven en gedijen op de rand van de bevoorrechte maatschappij.

Die vaardigheid komt nu uitstekend van pas bij zijn lucratieve ondernemingen. Als hij keuzes maakt die verwoestende gevolgen blijken te hebben, reist hij in gewetenswroeging af naar Centraal-Amerika. Daar wonen de mensen die betaald hebben voor zijn acties, onder wie een vrouw en haar dochtertje.

Charles Martin weet zijn lezers tot het einde toe te boeien met een verrassende samenloop van verhaallijnen. Eerder verschenen van hem onder andere 'Zonder script' en 'Over bergen heen'.

Productspecificaties
EAN : 9789029724241
Auteur(s) : Charles Martin
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Oktober 2015
Uitvoering : E-boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 320
Velden met een * zijn verplicht
Review op boek vrij als water; door Charles Martin
Recensie door: Bram

Het boek 'Vrij als water' van Charles Martin is naar mijn mening een goed geschreven boek en boeiend om te lezen, waarbij duidelijk te merken is dat de schrijver hart heeft voor hetgeen hij beschrijft. Het boek gaat onder andere in op zaken als: een vervuld leven leiden, doelloosheid, hoop, liefde en meer. Hierbij weet de schrijver een levendig beeld te schetsen van de levensloop van de hoofdpersoon, de omgevingen en situaties waarin de hoofdpersoon zich beweegt. Het boek laat vast geen mens onverschillig en het boek 'vrij als water van Charles Martin' kan ik dan ook van harte aanbevelen!

Saldo cadeaukaart
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
WhatsApp
E-mail