Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Koud spoor

Titel : Koud spoor
Auteur(s) : Henderson, Dee
EAN : 9789029727754
Uitgever : Voorhoeve
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Koud spoor
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Detective Evie Blackwell krijgt het weer opnieuw voor de kiezen in de nieuwste christelijke thriller van Dee Henderson: Koud Spoor. Cold-case detective Evie wordt tot het uiterste uitgedaagd als ze een oude moordzaken moet oplossen.

In dit tweede deel uit de serie over cold case detective Evie Blackwell wordt de druk op haar en de spanning voor ons flink opgevoerd wanneer Evie deel uit gaat maken van een prestigieuze taskforce. Deze Taskforce heeft als doel het traceren van langdurig vermiste personen. Terwijl Evie zich vastbijt in een vermissingszaak in één van de buitenwijken van Chigaco stapelen de raadsels zich op voor haar.

Koud spoor volgt chronologisch op Zwart water, maar kan uitstekend los gelezen worden. Dee Henderson is een geliefde auteur die door mannen en vrouwen gelezen wordt. Haar boeken zijn spannend en ideaal als christelijk vakantieboek en/of als cadeau bij Vaderdag.

Productspecificaties
EAN : 9789029727754
Auteur(s) : Henderson, Dee
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Reeks : Evie Blackwell (2)
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Juni 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 416
Afmetingen : 215 x 140 x 37 mm
Gewicht : 601 gram
Velden met een * zijn verplicht
Lang geleden ging het fout
Recensie door: F. Wassink

Met Evie Blackwell heeft Dee Henderson een nieuw personage die zich in dit tweede deel steeds meer toelegt op cold-cases. Onopgeloste verdwijningen uit het verleden. Koud spoor komt wat langzaam op gang, maar is gaandeweg toch een behoorlijk spannend boek en neemt de liefdesperikelen van dertigers ook en passant mee. Koud spoor geef ik 4 sterren omdat het een heerlijk boek is voor de vakantie en zowel geschikt voor mannen als vrouwen.