Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De eindstrijd (dl.5)

Titel : De eindstrijd (dl.5)
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789029730709
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 20,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De eindstrijd (dl.5)
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De Eindstrijd van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke en christelijke thriller over de spanningen tussen Irak, Israël en de VS tegen het decor van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De Eindstrijd is het vijfde en laatste deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De Laatste Jihad, De Laatste Dagen, Het Ezechiëlscenario en De Tempelcodex.

De olieprijs schiet naar een recordhoogte. In Irak staat een nieuwe dictator op, terwijl in Israël de laatste hand wordt gelegd aan de Derde Tempel. Terwijl de wereld op tal van plaatsen op springen staat, loopt de tweede termijn van de Amerikaanse president James MacPherson ten einde. De verkiezingsstrijd ontwikkelt zich tot een van de spannendste 'Witte Huiswedlopen' in de Amerikaanse geschiedenis. Als de campagne zo hard wordt dat er werkelijk klappen vallen, komt aan het licht dat er een terroristische aanslag in voorbereiding is. De gevolgen van deze aanslag zouden catastrofaal zijn, en een van de presidentskandidaten is erbij betrokken. Maar wie? Dan raken de zaken in een stroomversnelling. De agenten van de geheime dienst jagen op een nietsontziende terrorist. Kunnen zij de dood van ontelbaar veel mensen voorkomen?

Joël C. Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Productspecificaties
EAN : 9789029730709
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : Bennett & McCoy (5)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Mei 2021
Druk : 2
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 368
Afmetingen : 227 x 150 x 31 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht