Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het Ezechiëlscenario (dl. 3)

Titel : Het Ezechiëlscenario (dl. 3)
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789029730716
Uitgever : KokBoekencentrum
Prijs : € 20,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Het Ezechiëlscenario (dl. 3)
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Het Ezechiëlscenario van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke én christelijke thriller over de spanningen tussen het Midden-Oosten en Rusland. Het Ezechiëlscenario is het derde deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. Andere delen zijn: De laatste Jihad, De laatste dagen, De Tempelcodex en De eindstrijd.

Wat als het einde veel dichterbij is dan je denkt? Nu Saddam Hussein en Yasser Arafat niet langer in het vizier zijn, lijkt in het Midden-Oosten eindelijk een tijdperk van welvaart en veiligheid te zijn aangebroken. Met behulp van een Amerikaanse president die voorstander is van vrijheid en democratie, hebben de Israëliërs en de Palestijnen een vredesverdrag getekend. Er is een einde gekomen aan het geweld en de economie bloeit als nooit tevoren. Achter de horizon dreigt echter een nieuw gevaar. In Rusland is een dictator opgestaan. Iran doet zijn uiterste best zijn kernwapenarsenaal compleet te maken.

Onder leiding van Moskou en Teheran is er een nieuwe as van het kwaad in opkomst. Twee hoge veiligheidsadviseurs van het Witte Huis, Jon Bennett en Erin McCoy, gaan met gevaar voor hun leven en alles wat hen lief is op zoek naar het ene antwoord: stormt de wereld af op de totale verwoesting die 2500 jaar geleden werd voorzegd? Een bloedstollende, internationale thriller over een wereld aan de vooravond van de Apocalyps.

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Productspecificaties
EAN : 9789029730716
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : Bennett & McCoy (3)
Uitgever : KokBoekencentrum
Verschenen : Mei 2021
Druk : 4
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 408
Afmetingen : 227 x 150 x 33 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht