Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De Tempelcodex (dl. 4)

Titel : De Tempelcodex (dl. 4)
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789029730761
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 20,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De Tempelcodex (dl. 4)
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De Tempelcodex van Joel C. Rosenberg is een actuele politieke en christelijke thriller over een in 1956 gevonden, nooit ontcijferde Dode-Zeerol die de bouw van de Derde Tempel zou aankondigen. De Tempelcodex is het vierde deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De Laatste Jihad, De Laatste Dagen, Het Ezechiëlscenario en De Eindstrijd.

Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten. Er werden schatten van onvoorstelbare waarden in beschreven, die begraven zouden liggen in de heuvels ten oosten van Jeruzalem en onder de Heilige Stad zelf. In de daaropvolgende jaren kwamen wetenschappers tot de conclusie dat de koperen rol wel eens de belangrijkste schatkaart uit de geschiedenis zou kunnen zijn. Een kaart waarop niet alleen schatten werden aangewezen, maar die ook zou kunnen leiden tot de bouw van de derde Joodse tempel. Maar de code van de boekrol is nooit ontcijferd, en deskundigen uit alle hoeken waarschuwen dat elke Israëlische poging om de tempel in Jeruzalem te herbouwen, een oorlog van bijbelse proporties zou kunnen ontketenen. De Amerikaanse veiligheidsadviseur Jon Bennett en zijn collega Erin McCoy gaan samen de strijd aan. Is het einde van de geschiedenis nabij? Welke rol spelen eeuwenoude bijbelse profetieën?

Joël C. Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Productspecificaties
EAN : 9789029730761
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : Bennett & McCoy (4)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Mei 2021
Druk : 4
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 344
Afmetingen : 228 x 150 x 28 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht