Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De laatste dagen (dl. 2)

Titel : De laatste dagen (dl. 2)
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789029730785
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 20,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
De laatste dagen (dl. 2)
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De laatste dagen van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen Irak en Israël. De laatste dagen is het tweede deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De laatste Jihad, De laatste dagen, Het Ezechiëlscenario, De Tempelcodex en De eindstrijd.

Osama bin Laden is dood. Saddams regime is omver geworpen. Bagdad is een ruïne. Nu zijn alle ogen gericht op Jon Bennet en Erin McCoy, twee adviseurs van de Amerikaanse overheid, die naar het Midden-Oosten reizen om een historisch Arabisch-Israëlisch vredesverdrag af te sluiten en de nieuwe visie van de Amerikaanse president op vrijheid en democratie te verspreiden. Maar in het verborgene liggen mannen op de loer, bedacht op het kwade. Voor hen gaat het vredesverdrag lijnrecht tegen al hun principes in. Het ene na het andere angstwekkende plan komt aan het licht: een Iraans complot om zelfmoordaanslagen te laten plegen in Amerika, een terroristisch complot om de minister-president van Israël te vermoorden en een Joods complot om de Rotskoepel op te blazen. Jon en Erin krijgen te maken met een strijd om Jeruzalem en het Heilige land, en een Iraaks plan om een tweede Babylon te stichten; ze vragen ze zich af: Zijn dit de tekenen van de laatste dagen voor de terugkeer van Christus?

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Productspecificaties
EAN : 9789029730785
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : Bennett & McCoy (2)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Mei 2021
Druk : 3
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 424
Afmetingen : 228 x 150 x 36 mm
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht