Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Onbreekbare eed - thriller deel 1

Titel : Onbreekbare eed - thriller deel 1
Auteur(s) : Huff, Andrew
EAN : 9789029734523
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 17,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Onbreekbare eed - thriller deel 1
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Onbreekbare eed is de nieuwe christelijke thriller van Andrew Huff. Spannend en met inhoud tot de laatste pagina. Voor de liefhebbers van Joel Rosenberg. Onbreekbare eed is het eerste deel in de nieuwe thrillerserie John Cross en is begin april 2023 binnengekomen.

John Cross is een predikant in een kleine stad, vastbesloten om zijn kudde te leiden en zo Gods roeping te volgen. Hij is niet het soort man waarvan je zou verwachten dat hij een bewogen verleden heeft.

Inkijkexemplaar Onbreekbare Eed Andrew Huff

Maar de waarheid is dat de man achter de preekstoel die tot zijn schapen predikte ooit een "wolf" was - een huurmoordenaar voor de CIA. Toen John besloot Christus te volgen, liet hij dat werk achter zich, vastbesloten om boete te doen voor alle levens die hij nam. Hij zwoer nooit meer te doden.

Nu wil iemand dat de vreedzame pastoor met zijn eigen leven voor zijn zonden betaalt. En wanneer een terrorist die uit is op wraak de kerk binnenloopt, worden Johns geheimen onthuld. Geconfronteerd met zijn verleden, moet hij zijn demonen onder ogen zien en ontdekken of een mens echt kan veranderen. Kan hij zich aan zijn gelofte houden, zelfs als de mensen van wie hij houdt in levensgevaar verkeren? Zullen zijn gemeente en de dappere vrouw voor wie hij leert zorgen in het kruisvuur terechtkomen? Uiteindelijk is het leven van John misschien wel het enige offer dat hij nog te bieden heeft. . .

Het spannende debuut van Andrew Huff is niet alleen een meeslepend verhaal vol spanning, het is ook een grondige verkenning van de morele dilemma's waarmee degenen worden geconfronteerd die ervoor kiezen om de Prins van de Vrede te volgen in een gewelddadige wereld.

"Een nagelbijter boordevol actie van begin tot eind! . . . Ik kon het niet neerleggen."
-Lynette Eason, bestseller, prijswinnende auteur van de Blue Justice-serie

Andrew Huff is contentwriter in de christelijke media-industrie. Daarvoor heeft hij gewerkt als voorganger. Hij woont met zijn gezin in Texas.

U kunt uw exemplaar van Onbreekbare eed door Andrew Huff nu gemakkelijk online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthusboekwinkels.

Productspecificaties
EAN : 9789029734523
Auteur(s) : Huff, Andrew
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : John Cross (1)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Juni 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 320
Afmetingen : 217 x 143 x 29 mm
Gewicht : 400 gram
Velden met een * zijn verplicht
Dynamisch boek
Recensie door: P. Korevaar

Was erg benieuwd naar het boek van Andrew Huff. Weer eens een nieuwe christelijke thrillerauteur. Het boek leest vlot, is qua verhaallijn erg dynamisch, d.w.z er gebeurd best veel. Je wil het boek dan ook graag uitgelezen hebben. De lijn van het verhaal is soepel, er gebeurd nogal wat en de hobbels die John Cross de hoofdpersoon moet overwinnen zijn veel. Hij maakt meer mee in één week, dan veel anderen in een heel leven. Heb het met heel veel plezier gelezen. Kritiek puntje is dat het boek wat aan de korte kant is. Dat het een serie wordt beloofd echter veel. Het is een debuut en zijn eerste boek is aanzienlijk beter dan de eerste boeken van Joel Rosenberg waarmee hij vergeleken wordt. Een prima boek voor de vakantie, maar de kans dat je een nacht doorleest is vrij groot.