Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Libië tactiek deel 5 Marcus Ryker

Titel : Libië tactiek deel 5 Marcus Ryker
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789029734585
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Libië tactiek deel 5 Marcus Ryker
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De Libië tactiek is het 5e deel in de Marcus Rykerserie van bestseller auteur Joel Rosenberg. Opnieuw een geopolitieke thriller van formaat, waarin de (bijna) profetische elementen opnieuw niet in ontbreken. Nu tegen de achtergrond van Libië, waar nog heel veel gebeurd met impact op het hele Midden Oosten.

Abu Nakba, de man die verantwoordelijk was voor dodelijke aanslagen in Washington D.C., Londen en Jeruzalem, is eindelijk dood. Marcus Ryker heeft de taak gekregen om op te sporen en te vernietigen wat er nog over is van de terreurgroep Kairos.

INKIJKEXEMPLAAR Libië tactiek Joel Rosenberg

Maar voordat Ryker zijn team van CIA-agenten kan mobiliseren voor hun nieuwe opdracht, suggereert een verontrustend rapport uit Libië dat niet alles is wat het lijkt. Het Amerikaanse bombardement dat het hoofdkwartier van Nakba had moeten vernietigen, lijkt nu een rampzalige vergissing te zijn geweest - en Ryker zelf kan verantwoordelijk zijn.

Nu Kairos zich opmaakt voor een grote vergeldingsactie tegen de VS, is de tijd kort en zijn er mogelijk al terreurcellen binnen de Amerikaanse grenzen. Maar Ryker kan deze dreiging pas stoppen als hij eerst zijn eigen naam zuivert, en zijn naaste bondgenoot in het Witte Huis kan hem niet langer helpen.

Marcus Ryker is verantwoordelijk. In de steek gelaten door zijn bondgenoten, moet hij snel handelen, voordat de gevolgen nog desastreuzer worden. De tijd tik, de spanning stijgt.

Joel C. Rosenberg is de oprichter van The Joshua Fund en de bestsellerauteur van de New York Times) met meer dan 1,5 miljoen exemplaren in druk. Joel Rosenberg een evangelische christen wiens moeder niet-Joods is en wiens vader een orthodox-joodse achtergrond heeft, werkte eerder met verschillende Amerikaanse en Israëlische leiders, waaronder Steve Forbes, de voormalige Israëlische vice-premier Natan Sharansky en de voormalige Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Hij is geïnterviewd in honderden radio- en tv-shows. Hij en zijn vrouw hebben vier zonen en ze wonen nu in de buurt van Washington, DC, na jaren in Israël..

Productspecificaties
EAN : 9789029734585
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : Marcus Ryker (5)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Juni 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 448
Afmetingen : 225 x 145 x 37 mm
Gewicht : 575 gram
Velden met een * zijn verplicht
Een onvervalste thriller
Recensie door: S. de Bruin

Een nieuwe thriller van Rosenberg is altijd wel een leuk moment zo vlak voor de zomer. Libië tactiek is dan ook een onvervalste thriller met veel actie, desinformatie en de nodige verwikkelingen. en ja, er gaan nogal wat mensen dood in deze roman, maar er blijven door de acties van Marcus Ryker wel heel veel meer mensen leven. Het boek is spannend tot het laatste moment, ondanks dat er veel gebeurd zit er nog steeds enige logica in wat er allemaal passeert en de romantische verwikkelingen, die er bij horen, zijn, hoewel Amerikaans, wel herkenbaar. Het boek krijgt 4 sterren omdat het het beste gelezen kan worden in een samenhang met de andere delen. Omdat het kwaad nog niet volledig is ontmantelt verwachten we nog wel een zesde deel met Marcus Ryker en Annie Stewart in de hoofdrol. We zijn benieuwd!