Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Waar liefde woont

Titel : Waar liefde woont
Auteur(s) : Aalst
EAN : 9789033116636
Uitgever :
Prijs : € 19,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Waar liefde woont
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In het klassieke huwelijksformulier horen we hoe de kerk al eeuwenlang de Schrift laat spreken over het huwelijksleven. Hebben we voldoende kennis van de inhoud? Weten we waar we tijdens de huwelijksdienst ja op zeggen?

Door je erin te verdiepen, zul je tot de conclusie komen dat de inhoud van dit oude formulier uiterst actueel is. Bijbels onderwijs is nodig op de verdere huwelijksweg tot ons wezenlijk welzijn.

Bij de behandeling van het huwelijksformulier wordt op pastorale wijze aandacht geschonken aan onder andere de verkeringstijd, de huwelijksdag, de bijbelse verhouding man/vrouw binnen het huwelijk, de kinderzegen en kinderloosheid. Hoe belangrijk is het met name voor de jongere generatie om in een tijd waarin bijbelse normen en waarden (ook met betrekking tot het huwelijk) meer en meer vervagen, kennis te nemen van Gods trouw en toezegging die zo helder verwoord zijn in het huwelijksformulier..

Deze bundel vormt een onderdeel van een serie waarin verschillende belangrijke formulieren uit de gereformeerde liturgie besproken worden.

Productspecificaties
EAN : 9789033116636
ISBN : 9033116634
Auteur(s) : Aalst
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : Oktober 2002
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 155
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht