Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Zicht op Jezus

Titel : Zicht op Jezus
Auteur(s) : Barten, Evert
EAN : 9789033125607
Uitgever :
Prijs : € 23,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Zicht op Jezus
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Ik sta als mens zo mijlenver bij God vandaan. Hoe kan dat ooit samenkomen? Ik zie om me heen alleen maar christenen die nooit vrolijk zijn. Hoe kan dat? De Heere Jezus liefhebben; hoe moet dat?

Zomaar een paar vragen waar jij misschien ook mee loopt. Het boek Het zien op Jezus van Isaäc Ambrosius kan je uitstekend helpen bij het vinden van bijbelse antwoorden. Ambrosius schrijft in zijn boek niet zomaar over iemand. Het gaat over Jezus, de Zoon van God. Over de Zaligmaker, Die gekomen is om te zoeken en zalig te maken dat verloren was! Verloren. Dat ben jij! Je hebt dus alles met Hem te maken, of je nu wilt of niet. Want als Jezus straks terugkomt, krijg je zeker met Hem te maken, ook al wil je nu niet.

Zicht op Jezus is een weergave van Ambrosius' boek in de taal van nu. Op een eigentijdse manier en aan de hand van herkenbare vragen kun je de rijkdom van Het zien op Jezus leren kennen.

ds. P. den Butter (emeritus predikant van de Christelijke Gereformeerde Kerken) over Zicht op Jezus: 'Evert Barten is erin geslaagd om de kern en de intentie Ambrosius' boek helder weer te geven en toegankelijk te maken. Graag zie ik dit werk in veler handen. Niet alleen van jonge mensen. Waarom zouden ouderen er ook niet naar grijpen? Zeker als de tijd hun ontbreekt (want we hebben het allemaal zo druk, nietwaar?) om dikke boeken te lezen.'

De serie bestaat nu uit vier delen:

Op Leven en Dood, (Viervoudige Staat / Boston)

Zicht op Jezus (Zien op Jezus / Ambrosius)

Vast en Zeker (Institutie van Calvijn)

Neem en Lees (Belijdenissen van Augustinus)

Productspecificaties
EAN : 9789033125607
Auteur(s) : Barten, Evert
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : September 2013
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht