Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Geheim van mijn moeder

Titel : Geheim van mijn moeder
Auteur(s) : Gohlke, Cathy
EAN : 9789033127410
Uitgever :
Prijs : € 26,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Geheim van mijn moeder
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Na het succes van 'Amelie, het meisje dat er niet mocht zijn', verschijnt opnieuw een meeslepend verhaal over de Tweede Wereldoorlog.

Hannah Sterling heeft altijd verlangd naar een betere relatie met haar moeder, maar zij bleef van haar vervreemd. Na de dood van moeder Lieselotte is Hannah vastbesloten het geheimzinnige verleden van haar ouders te ontrafelen. Zij komt tot de ontdekking dat ze nog een grootvader heeft in Duitsland.

Dertig jaar eerder maakt Lieselottes vader snel carrière in de Nazi-partij. Een goed huwelijk van zijn dochter kan hem daarbij helpen. Lieselotte is verliefd, maar haar geliefde Lukas is bepaald niet de ideale partner. In het diepste geheim werkt hij voor het verzet tegen Hitlers Derde Rijk. Lieselotte heeft geen vermoeden hoe ver haar vader zal gaan om haar medewerking af te dwingen.

Langzaam maar zeker komt het levensverhaal van Lieselotte aan het licht als Hannah naar Duitsland reist voor een ontmoeting met haar grootvader. Die probeert zijn eigen oorlogsgeheimen te verbergen. Hannah verlangt naar verzoening, maar hoe zal dat ooit kunnen na al haar schokkende ontdekkingen?

Liefhebbers van fictie, mannen en vrouwen zullen veel genoegen aan het lezen van dit boek ontlenen.

Klik hier om een leesfragment te openen.

Meerdere romans van Cathy Gohlke werden bekroond met de prestigieuze Christy Award. Cathy is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Elkton (Maryland, USA). Voor meer informatie: www.cathygohlke.com

Productspecificaties
EAN : 9789033127410
Auteur(s) : Gohlke, Cathy
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Verschenen : April 2016
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht