Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gods weg is volmaakt (over Ruth)

Titel : Gods weg is volmaakt (over Ruth)
Auteur(s) : Hofman, Ds. H.
EAN : 9789033131318
Uitgever :
Prijs : € 14,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Gods weg is volmaakt (over Ruth)
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Gods weg is volmaakt bevat geestelijke en praktische toepassingen vanuit het boek Ruth en is geschreven door ds. H. Hofman, werkzaam in de USA.

Het Bijbelboek Ruth is overbekend. Toch is het erg belangrijk om goed te lezen wat er staat, en te kijken nar wat er echt gebeurt. En dan steeds te bedenken: zó werkt nu God!

Het boek Ruth getuigt van Gods handelen. Het is een boek van ongedachte wegen, dwars door keuzes van mensen heen. In een wonderlijke weg komt Ruth met haar schoonmoeder Naomi in Bethlehem. Via de akker van Boaz komt het tot een huwelijk tussen Ruth en Boaz.Het boek Ruth getuigt ook van Gods heilshandelen.

In een tijd waarin het helemaal niet goed gaat, is God bezig uit Ruth een Koning te verwekken. Christus zal uit haar, de Moabitische, geboren worden. Zonder elke tekst en elke gebeurtenis in dit Bijbelboek te vergeestelijken, worden er lijnen getrokken naar het geestelijk huwelijk van Christus en een zondaar. De Heere gaat Zijn eigen weg. En Zijn weg is volmaakt!

Die lijn wil ds. Hofman in dit boek de lezer in het oog doen houden, ook met toepassing op onze tijd.Ieder hoofdstuk sluit af met gespreksvragen. Hierdoor is het ook geschikt voor kringenwerk en persoonlijke Bijbelstudie.

Productspecificaties
EAN : 9789033131318
Auteur(s) : Hofman, Ds. H.
Taal : Nederlands
Verwacht : Oktober 2021
Conditie : Nieuw
Pagina's : 144
Velden met een * zijn verplicht