Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Anno Domini 30

Titel : Anno Domini 30
Auteur(s) : Dekker, Ted
EAN : 9789043525176
Uitgever : Kok
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Anno Domini 30
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Tien jaar heeft Ted Dekker eraan gewerkt: zijn meesterwerk Anno Domini 30.Wanneer vijanden onverwachts aanvallen, krijgt Maviah, de bastaarddochter van een van de meest machtige bedoeïensjeiks in Arabië, de opdracht koning Herodes om hulp te vragen. Maviah ontsnapt met de hulp van twee van haar vaders soldaten - Saba, die meer met zijn zwaard spreekt dan met zijn stem, en Juda, een Jood die de sterren leest. Een reis vol gevaren begint, maar als het hen al zal lukken om de uitgestrekte en dodelijke zandvlakten te overleven, wacht hen een brute wereld waarin ze onderworpen zijn aan wrede koningen en keizers.Maar dan ontmoet Maviah een man van een heel ander kaliber - een raadselachtige leraar die spreekt over een koninkrijk dat uiteindelijk zal triomferen en het zal winnen van welk koninkrijk dan ook. Zijn naam is Jeshua en Zijn woorden zetten alles wat Maviah ooit geleerd heeft op zijn kop. Maar ondanks dat het volgen van Hem een risicovolle onderneming is, is het misschien wel de enige kans voor Maviah om zichzelf en allen die haar dierbaar zijn te redden.Ted Dekker, de koning van de christelijke thriller, is bekend van onder andere De Cirkel-serie:Zwart, Rood, Wit en Groen. In deze eerste Bijbels-historische roman van zijn hand betreed je als lezer samen met Maviah de wereld waarin Jezus leefde en beleef je met haar mee hoe revolutionair Jezus woorden zijn geweest: een draai van 180 graden.VOORPUBLICATIE ANNO DOMINI 30

Productspecificaties
EAN : 9789043525176
Auteur(s) : Dekker, Ted
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Thema : Thriller / spannende fictie
Vertaalde fictie
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Kok
Verschenen : September 2015
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 230 x 150 x 31 mm
Gewicht : 603 gram
Velden met een * zijn verplicht
Verzoening
Recensie door: Casper L.

Ted Dekker heeft een reputatie als het gaat om verhalen vertellen. Nu hij 10 jaar gewerkt heeft aan een bijbels-historische roman, moet je die wel gelezen hebben. Het boek gaat over iemand die een ontmoeting heeft met Jeshua (Jezus)waardoor haar leven veranderd, ze genezing ontvangt en in staat is om het onmogelijke te doen, namelijk vergeving te schenken.

In een boeiende schets van die tijd en die cultuur komt de hardheid van die tijd sterk naar voren, waarin mensen van geen waarde blijken te zijn. Dwars daar tegen in laat Ted Dekker zien hoe het grote plan van God mensen redt.

In een prachtig beeld toont hij dan ons de reikwijdte van de verdiende straf en de genade die mogelijk is door Gods liefde.