Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Elisabethbijbel (WV)

Titel : Elisabethbijbel (WV)
Auteur(s) :
EAN : 9789061731955
Uitgever : Royal Jongbloed
Prijs : € 59,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Elisabethbijbel (WV)

Willibrordvertaling

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Elisabethbijbel is een complete huisbijbel in de Willibrordvertaling. In de 11 extra kleurenkaternen staan de mooiste en meest indrukwekkende artikelen uit de lange geschiedenis van pastoraal magazine de Elisabethbode.

INKIJKEXEMPLAAR ELISABETH BIJBEL

Denk aan bemoedigende overdenkingen, gedichten en gebeden. De meditaties zijn geschikt voor bijbelstudie en de gedichten en gebeden goed te gebruiken voor bijvoorbeeld de opening van een vergadering. De katernen zijn thematisch gerangschikt rondom de bijbelgedeelten.

De bijbel is verfraaid met prachtige natuurbeelden van Teun Veldman, de natuurfotograaf van de Elisabethbode. Ook is er aandacht voor Elisabeth Mijnhardt, de naamgeefster van het magazine, dat nu alweer zo'n 90 jaar bestaat. De Elisabethbijbel is een waardevolle en praktisch toepasbare uitgave, die aansluit bij zowel de hoogtepunten als de dieptepunten van het leven.

Tienduizenden lezers hebben jaar in jaar uit genoten van de bijbelstudies en gedichten in pastoraal magazine Elisabethbode. Ze gebruikten ze persoonlijk, in een gespreksgroep of voor de opening van vergaderingen. "Hoe mooi is het dat de meest inspirerende en indrukwekkende bijdragen nu gebundeld zijn in deze fraai uitgevoerde bijbel voor mensen met levenservaring!"
- Thea Westerbeek, hoofdredacteur Elisabethbode

De Bijbel is een prachtig, oud en vertrouwd boek. Nu als Elisabethbijbel uitgegeven door onze even zo prachtige oude vertrouwde Elisabethbode. Met mooie herkenbare foto's en zinvolle meditaties. Twee vertrouwde werelden komen nu samen. Uniek en dus van harte aanbevolen.
- Ds. Hans van Ark, columnist Elisabethbode

Productspecificaties
EAN : 9789061731955
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Thema : Bijbels
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Royal Jongbloed
Verschenen : September 2019
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 2080
Afmetingen : 241 x 170 x 45 mm
Gewicht : 1579 gram
Velden met een * zijn verplicht