Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Operatie Joktan deel 1 Nir Tavor serie

Titel : Operatie Joktan deel 1 Nir Tavor serie
Auteur(s) : Tsarfati, Amir en Steve Yohn
EAN : 9789064513794
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 22,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Operatie Joktan deel 1 Nir Tavor serie
(2 beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

Operatie Joktan is een spannende christelijke thriller van Amir Tsarfati en Steve Yohn en gaat over Israël, de Mossad en de opmaat naar de eindtijd. Voor mensen die in Gods levensveranderende beloften geloven is de thriller Operatie Joktan een boek om in één adem uit te lezen en meer zicht op Israëls betekenis te krijgen. Deel 1 in de Nir Tavor serie.

Nir Tavor is een getalenteerd agent voor de Israëlische geheime dienst, de Mossad... Nicole le Roux is een model met verborgen vaardigheden. Een terroristische aanslag brengt ze bij elkaar en vervolgens dwingt het werk ze uit elkaar - tot dat Nir en Nicole totaal onverwacht elkaar weer tegenkomen.

Maar er is geen tijd voor romantiek. Terwijl gewelddadige radicalen chaos in het Midden-Oosten trachten te creëren, moeten de twee samenwerken om deze extremisten te stoppen. Daarbij vormen Nicole's talent voor technologie en Nir's bedrevenheid in "speciale operaties" een uitstekende combinatie voor deze missies. Elke spannende stap van hun operatie brengt hen dichter bij de waarheid, dichter bij het gevaar en dichter bij elkaar....

In dit eerste deel van een nieuwe thrillerserie rond Nir Tavor putten de auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn uit waargebeurde gebeurtenissen en tactische inzichten die Amir leerde uit zijn tijd bij de Israëlische strijdkrachten,

Operatie Joktan is een spannende christelijke pageturner die de zegen belicht die Israël voor de wereld is, maar laat ook de onmogelijke keuzes zien waar het land voor staat.

Amir Tsarfati schreef eerder:

* Het laatste uur
* Onvoorstel vooruitzicht
* Gods Meesterplan, Israël en de gemeente
* Revealing Revelation

KOM LANGS VOOR UW EXEMPLAAR VAN OPERATIE JOKTAN BIJ ÉÉN VAN DE ICHTHUSBOEKWINKELS. (OF BESTEL ONLINE IN DE WEBSHOP VAN ICHTHUSBOEKHANDEL.NL MET GRATIS DIRECTE VERZENDING)

Productspecificaties
EAN : 9789064513794
Auteur(s) : Tsarfati, Amir en Steve Yohn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spannende boeken
Reeks : Nir Tavor serie (1)
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Mei 2022
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Spannend tot de laatste bladzijde
Recensie door: Mario v. Dissel

Operatie Joktan heb ik bijna in één ruk uitgelezen. Het is een heel spannend verhaal over twee agenten van de Mossad, die ingezet worden op allerlei operaties. Het laat de ethische dilemma's zien en hoe je soms voor onmogelijke keuzes staat. Eindelijk weer een goed spannend christelijk boek. Was eerst een beetje bang dat er veel eindtijd in zou zitten, maar dat viel heel erg mee. Het is vooral een boek over de Mossad en de onvermijdelijke strijd binnen de Arabische wereld. Dit boek kan de vergelijking met Joel Rosenberg heel goed aan.

Een Mossad thriller over drones
Recensie door: S. de Bruijn

Operatie Joktan is een echt verhaal over de Mossad en heeft een heel actueel plot rond drones. Het is een spannend verhaal en af en toe komt er een stukje Israelvisie uit de lucht vallen. Ik was verrast dat het qua spanning zo goed opgebouwd was. Het voldoet wel aan de norm dat het een echte christelijke pageturner is en de waarheid is dat het te kort duurde voor ik hem uit had. Ook al heeft het boek bijna 400 pagina's! Vier sterren is omdat ik er eigenlijk geen vijf van wil maken, want dat reserveer ik graag voor het ultieme boek. Maar deze twee auteurs kunnen er wel op rekenen dat ik nu al wacht op hun volgende thriller. Een absoluut goed boek voor de zomer. Maar of je drones na het lezen van dit boek nog steeds leuk vind is wel een serieuze vraag. Blij dat er nu een Nederlandse vertaling is.