Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

oog in oog met Elia

Titel : oog in oog met Elia
Auteur(s) : Vink, Gerrit
EAN : 9789064514067
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 16,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
oog in oog met Elia
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Oog in oog met Elia, profeet in woord en daad, is geschreven door Gerrit Vink en is een Bijbelstudie, over de profeet Elia.

Voor het Joodse volk is de profeet Elia een van de allergrootste profeten. Elia heeft geen boeken nagelaten, maar de herinnering aan deze man Gods is bij de Joden springlevend. Bij de Pesachmaaltijd wordt op hem gerekend: dan staan er een stoel en een glas wijn voor hem klaar. God belooft immers dat hij zal terugkomen en waarom zou dat vandaag niet zijn? Dat getuigt van groot vertrouwen in Gods beloften!

Wat kunnen wij als christenen van deze man leren? De schrijver gaat met ons door het leven van deze grote profeet en laat zien hoeveel kostbaars daar te ontdekken valt. Zijn woorden en daden spreken boekdelen! Tegen het eind van het boek zien wij zelfs dat zijn rol niet is uitgespeeld, maar dat hij nog altijd in dienst van God staat. Daarom is Elia's boodschap heel actueel en is het een voorrecht zijn levensverhaal te lezen. Daarin zijn ups en downs, maar dat is heel herkenbaar. Veel interessante details en de ontmoetingen met andere personen verlevendigen het verhaal. 'Oog in oog met ELIA' is een boek om in één adem uit te lezen, maar tegelijk een goed studieboek. Het is een aanrader, die absoluut boeit, verheldert en verrijkt!

Eerder verscheen ook in de serie 'Oog in oog':

* Oog in oog met Hizika
* Oog in oog met Jakob
* Oog in oog met Jozua

Productspecificaties
EAN : 9789064514067
Auteur(s) : Vink, Gerrit
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : September 2023
Conditie : Nieuw
Pagina's : 152
Velden met een * zijn verplicht