Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Leven zonder conflicten

Titel : Leven zonder conflicten
Auteur(s) : Meyer
EAN : 9789068230482
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Prijs : € 16,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Leven zonder conflicten

hoe bouw je aan gezonde, levenslange relaties

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Waarom Is Het Leven Zo Moeilijk?
Conflicten met andere mensen kunnen ernstige schade en problemen veroorzaken in ons leven. De verwoestende gevolgen zijn huwelijken die stuklopen, kinderen die verbitterd raken, en onenigheid in onze kerk—ook het verkeer wordt vaak beïnvloed door vijandigheid en agressie.

Hoe zou je het vinden als de dingen anders gingen? Als elk terrein van je leven—ja, zelfs de rit naar je werk—vrij zou zijn van conflicten en strijd? Als al je relaties liefdevol en hartelijk zouden zijn?

De bekende auteur Joyce Meyer wil duidelijk maken dat het mogelijk is! In Leven zonder conflicten, verweeft ze haar persoonlijke ervaringen met diepgaand onderwijs vanuit de Bijbel. In haar unieke stijl laat ze op een heldere manier zien hoe je gezonde, gelukkige relaties kunt hebben in je leven.

Elk hoofdstuk bevat een samenvatting en vragen die je ogen zullen openen voor het schadelijke effect van conflicten in jouw leven en het leven van je geliefden. Daardoor kun je de oorzaak ervan ontdekken en uitroeien. Ontdek vanaf vandaag de vreugde van een leven in vrede!

Joyce Meyer is een van de bekendste bijbelleraren in de wereld. Haar dagelijkse radio- en televisieprogramma Enjoying Everyday Life wordt in talloze landen bekeken. Inmiddels heeft ze meer dan zeventig boeken geschreven, vele daarvan bestsellers. In het Nederlands zijn o.a. verschenen: Een Vrouw met Zelfvertrouwen, Lekker in je Vel en Hoe Je Gods Stem Kunt Horen. Joyce en haar man Dave wonen in en werken vanuit St. Louis in de Verenigde Staten.

Productspecificaties
EAN : 9789068230482
Auteur(s) : Meyer
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Oktober 2008
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 207
Afmetingen : 220 x 148 x 21 mm
Gewicht : 386 gram
Velden met een * zijn verplicht