Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Uw erfgoed

Titel : Uw erfgoed
Auteur(s) : Ledbetter
EAN nummer : 9789071813337
Uitgever :
Prijs : € 12,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Uw erfgoed | Ledbetter | 9789071813337 | Ichthusboekhandel: christelijke webshop voor bijbels boeken media. Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer.

doelgericht een geestelijke erfenis nalaten

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Uw Erfgoed bevat een plan om aan uw kinderen een erfgoed door te geven dat zinvol, geestelijk rijk en liefdevol is. Het is een plan om goede herinneringen te bouwen en kinderen toe te rusten voor het leven!

Uw Erfgoed schenkt aandacht aan drie belangrijke gebieden in de erfenis die u nalaat: geestelijk, emotioneel en sociaal. Wij bieden u een doelgericht advies: Uw wortels verstevigen door inzicht te verwerven in het erfgoed dat u zelf ontving. De cirkel van pijn doorbreken die mogelijk veroorzaakt werd door de negatieve aspecten van uw eigen familiaal erfgoed. Een nieuwe koers varen door een positief erfgoed te bouwen voor uzelf, uw kinderen en de komende generaties.

Dit boek beschrijft de fundamenten van de Family Builders serie. Family Builders - Bouwen aan je gezin - biedt vernieuwende en plezierige ideeën die gezinnen helpen de opdracht van Deuteronomium 6 uit te voeren: "Gij zult het uw kinderen inprenten en daarover spreken, wanneer gij onderweg zijt, wanneer gij nederligt en wanneer gij opstaat" (vers 7).

Productspecificaties
EAN nummer : 9789071813337
Artiest(en) : Ledbetter
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Verschenen : September 2004
Druk : 1
Conditie : Nieuw
Pagina's : 132
Afmetingen : 246 x 237 x 50 mm
Gewicht : 1995 gram
Velden met een * zijn verplicht