Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Corrie - glossy

Titel : Corrie - glossy
Auteur(s) :
EAN : 9789076143149
Uitgever : 7700204
Prijs : € 9,90
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Corrie - glossy
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Corrie Glossy gaat over het leven en werk van Corrie ten Boom. Het vertelt het verhaal over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek "de Schuilplaats" die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

We ontmoeten niet alleen Corrie ten Boom, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

De 'Corrie Glossy' is een inspirerend en prachtig vormgegeven blad dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Productspecificaties
EAN : 9789076143149
Taal : Nederlands
Onderwerp : Kerk- en dogmengeschiedenis
Categorie : Cadeau-boeken
Uitgever : 7700204
Verschenen : December 2019
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 104
Velden met een * zijn verplicht