Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Koning Jezus

Titel : Koning Jezus
Auteur(s) : Hove-Buijze L. ten
EAN : 9789086031016
Uitgever :
Prijs : € 17,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Koning Jezus
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

Leny ten Hove schreef met het boek Koning Jezus het vervolg op haar eerste boek Koning gevoel.

Zij schrijft daarover: In dit boek neem ik je mee op de weg die na je redding zal leiden tot overwinning.

Als Jezus (Jeshua) KONING is van ons hart dan zullen wij door Hem ons leven weer in de hand krijgen. Het kost de nodige beproevingen voordat we het nieuwe leven waartoe God ons roept ook echt kunnen omarmen en het als een tweede huid om ons heen begint te passen. Koning GEVOEL zal zich nog vaak de plek op de troon proberen toe te eigenen.

Het doorbreken van onze oude vertrouwde patronen gaat niet zonder strijd en moeite. Ook zij hebben zich als een tweede huid om ons heen gevormd. Maar als we bekleed zijn met Christus, dan hebben we in Hem alles ontvangen om deze strijd te winnen. Want Híj heeft overwonnen!

Reactie van een lezer: Prachtig! Geweldige schrijfster, die Gods hart, Gods Woord, maar ook haar eigen hart laat spreken. – Marijne Verbueken, psycholoog –

Leny ten Hove-Buijze is geboren in 1967 en is getrouwd met Klaas. Zij werkt in en schrijft boeken voor de pastorale praktijk.

Productspecificaties
EAN : 9789086031016
Auteur(s) : Hove-Buijze L. ten
Taal : Nederlands
Verschenen : Januari 2018
Conditie : Nieuw
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht
Komen tot Gods doel
Recensie door: Astrid Schuurman

Als we dieper in de overwinning van Christus willen leren leven en eerlijk naar ons zelf durven kijken is dit boek een aanrader.

Het lezen vraagt tijd, want het boek vraagt zeker om bezinning. Ook al zijn we in Christus meer dan overwinnaar, het leven van overwinning moet in ons meer en meer rijpen en gestalte krijgen. Geestelijk en emotioneel volwassen worden is een proces. We mogen leren om onszelf door de ogen van de Heer te gaan zien en Hem toe te staan ons de dingen te openbaren die nog in Zijn Licht mogen komen. Dat roept soms ook weerstand op in ons hart. Maar toch is het die openbaring die ons uitnodigt om meer te gaan lijken op Christus en ons de bevrijding zal geven van dat wat ons diep in ons hart nog gevangen houdt. Waar we ons soms helemaal niet bewust van zijn. Door het lezen van dit boek kan de Heilige Geest ons de ogen openen en ons helpen om te zien welke mechanismen we hebben ontwikkeld om pijn en verdriet niet te voelen. Wat we hebben ontwikkeld om de controle van ons leven in eigen handen te houden. Al die mechanismen weerhouden ons ervan om in afhankelijkheid van de Schepper te leven. En juist in die afhankelijkheid, in het leven uit vertrouwen in de Heer, vinden we de rust waar we zo naar verlangen. Bij Hem, de Schepper van ons leven.

Een confronterend en daardoor m.i helpend boek in onze groei naar geestelijke en emotionele volwassenheid zodat we uitgenodigd worden om te leren leven in echte verbondenheid met God, onszelf en met elkaar.
De schrijfster neemt ons in alle eerlijkheid mee op weg, met de verzekering dat we niet alleen op reis zijn, God is erbij.