Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Maria, Bijzonder gewoon

Titel : Maria, Bijzonder gewoon
Auteur(s) : Westland, Wijgert
EAN : 9789088973192
Uitgever : Groen
Prijs : € 14,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Maria, Bijzonder gewoon

7 bijbelstudies voor vrouwen

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Maria, bijzonder gewoon bevat 7 Bijbelstudies van Wijgert Westland 3n maakt onderdeel uit van de serie Bijbelstudieboekjes van Uitgeverij Groen.

Maria, de moeder van Jezus. Een bijzonder gewoon joods meisje uit Nazareth, uit een gewone stad, die ondertrouwd is met een gewone man. Maar haar leven wordt op zijn kop gezet. Wat haar overkomt, is gewoon bijzonder: ze wordt de moeder van de Messias! Er valt veel over haar te ontdekken: Wie was ze voordat ze zwanger werd? Hoe was ze als moeder? Wat zegt de Bijbel over haar, haar geloof, haar relatie met haar zoon Jezus?

Dit boek gewoon bevat 7 Bijbelstudies waarin het leven van Maria, de moeder van de Messias, aan de orde wordt gesteld. 'Maria, bijzonder gewoon' is onderdeel van een Bijbelstudie serie van uitgeverij Groen speciaal voor vrouwen. In elk boek staan verschillende Bijbelstudies die gebruikt kunnen worden voor persoonlijke stille tijd of in een Bijbelstudiegroep. De Bijbelstudieboeken bieden handvatten om zelf de Bijbel te onderzoeken. De Bijbelteksten komen uit de Herziene Statenvertaling en ze worden in zijn geheel afgedrukt in de boeken, met schrijfruimte rondom. Zo kun je onderstrepen, markeren en opmerkingen noteren over het Bijbelgedeelte. Ook bevat elk boek achtergrondinformatie over de bijbelgedeelten en vragen met schrijfruimte om de Bijbelstudie toe te passen in jouw leven. Iedere Bijbelstudie wordt afgesloten met een toepasselijke quote, diverse liedsuggesties en een aantal gebedspunten.

Productspecificaties
EAN : 9789088973192
Auteur(s) : Westland, Wijgert
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbelse handboeken
Uitgever : Groen
Verschenen : Augustus 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 104
Afmetingen : 220 x 151 x 10 mm
Gewicht : 244 gram
Velden met een * zijn verplicht