Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Jongerenbijbel 2024

Titel : Jongerenbijbel 2024
Auteur(s) : NBV21
EAN : 9789089124333
Uitgever : Bijbelgenootschap
Prijs : € 59,95
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Jongerenbijbel 2024

Dé Bijbel voor 16-plussers

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De Jongerenbijbel NBV21 is een vernieuwde editie van de eerdere uitgave van de NBV 2004. De uitgave van deze unieke Jongerenbijbel wordt verwacht begin juni 2024 en reserveren kan nu al volop bij Ichthusboekhandel.nl

De NBV21 Jongerenbijbel van het Nederlands Vlaams Bijbelgenootschap is tot stand gekomen in samenwerking met jongerenorganisaties BEAM (EO), MOVE (online community met duizenden jongvolwassenen, IJD (Katholieke jongerenorganisatie in België), WAY (jongerenbeweging van Mozaiek) en HGJB (Herv. Geref. Jeugdbond).

De NBV21 Jongerenbijbel is een uitgebreide Jongerenbijbel bij de Nieuwe Bijbelvertaling van 2021, met bijdragen die geschreven zijn door een interconfessioneel team van auteurs. Deze nieuwe Jongerenbijbel helpt jonge mensen om zelf de Bijbel te lezen en de relevantie daarvan te ontdekken voor hun eigen leven.

De Jongerenbijbel NBV21 bevat veel extra content zoals themaroutes, personenpagina's en themapagina's met uitleg. Daarmee is deze Jongerenbijbel een gids die je helpt om de Bijbel beter te ontdekken en je mening te vormen over actuele thema's en zote groeien in je geloof.

Unieke kenmerken van de Jongerenbijbel NBV21 zijn:

* Bijbel met veel extra content, zoals themaroutes om je weg door de Bijbel te vinden en je te verdiepen in Bijbelse thema's.
* Met personenpagina's en themapagina's die aansluiten bij de leefwereld en (geloofs)vragen van jongeren van verschillende leeftijden.
* Geen pasklare antwoorden, maar wel concrete handvatten om zelf op zoek te gaan.
* Bijdragen geschreven door een team van auteurs uit verschillende kerken in Nederland en Vlaanderen, onder wie Bram van Putten, Corine Zonnenberg, Corjan Matsinger, Ilse Visser, Pieter Both, Raymond Hausoul, Stephen van der Leij en Tabitha van Krimpen.
* Jongerenbijbel die aansluit bij de tekst van nieuwste Bijbelvertaling (NBV21).
* De inhoud van de Jongerenbijbel sluit aan bij de belevingswereld van jongeren die naar de middelbare school gaan en oudere jongeren.

Extra's:
Wordt geleverd met een hoes met 6 unieke en eigentijdse covers: 1 standaardcover en 5 covers van verschillende jongerenorganisaties. Dankzij de flexibele band slaat de Bijbel goed open.

De uitgave van de NBV21 Jongerenbijbel is nog niet verschenen en staat gepland voor juni 2024.

Afmeting: 16 x 24
Omslag: paperback met PCV omslag
Koker: nee
Pagina's: ca 1700
Kleur binnenwerk: zwart met steunkleur, 8 full color katernen
Afwerking: 6 unieke covers voor insteekhoes

Productspecificaties
EAN : 9789089124333
Auteur(s) : NBV21
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Reeks : NBV21
Uitgever : Bijbelgenootschap
Verwacht : Juni 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht