Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ademruimte

Titel : Ademruimte
Auteur(s) : Goedegebuure, M.
EAN : 9789491405006
Uitgever :
Prijs : € 18,55
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Ademruimte

je lichaam ademt zuurstof je geest ademt waarheid je ziel ademt liefde

(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Is een goed zelfbeeld echt nodig? Kun je in Gods Koninkrijk nou beter kwetsbaar zijn of sterk? Wat is mijn talent? En wat is talent eigenlijk? Hoe ontwikkel ik dat? Waarom zit Satan zo achter mij aan? Wat is de beste reactie op tegenslagen? Waarom is seksueel misbruik zo ingrijpend? Wat is geestelijke autoriteit? Hoe ontwikkel ik dat? Wie bepaalt mijn leven: God, Satan of ik? Hoe kom ik aan een positief toekomstbeeld? Heeft de Bijbel ook concrete tools voor mijn dagelijks leven? Waarom kom ik niet verder na zoveel gebed en bevrijdings-pastoraat? Wat is het verschil tussen christelijke en reguliere therapie? Wat is het geheim van goed leiderschap? Wat gebeurt er in mijn geest tijdens aanbidding?

Een greep uit de vragen waar Matthijs Goedegebuure in allerlei bijzondere artikelen op ingaat. Met inzichten die je wellicht nog niet kent, maar waarvan je direct weet dat ze waar zijn. Matthijs schrijft vanuit 20 jaar ervaring als psycholoog. En vanuit een diepe passie om mensen bewust te maken van hun echte identiteit in Christus en hun unieke talent.

De artikelen zijn geschreven voor websites, emails, weblogs en cursus-mappen. Niet voor een boek. Op veler verzoek heeft hij een aantal artikelen geselecteerd voor dit eerste unieke boek. Als je een verfrissende Bijbelse kijk op mens-zijn, psychologie of coaching zoekt, dan moet je dit boek hebben! Als je inspiratie zoekt voor je talent, dan moet je hier zijn. Als je concrete tools zoekt voor je persoonlijke ontwikkeling, hier zijn ze!

Productspecificaties
EAN : 9789491405006
Auteur(s) : Goedegebuure, M.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Verschenen : November 2011
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 243
Velden met een * zijn verplicht