Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Leven op het altaar / Elisabeth Elliot

Titel : Leven op het altaar / Elisabeth Elliot
Auteur(s) : Vaughn, Ellen
EAN : 9789492433770
Uitgever : Brevier uitgeverij
Prijs : € 24,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Leven op het altaar / Elisabeth Elliot
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

De biografie van Elisabeth Elliot verschijnt in Nederland onder de titel Een leven op het altaar. Haar levensverhaal is geschreven door Ellen Vaughn . Het is het verbijsterende verhaal van een vrouw die haar eerste man verloor en later een volk voor Christus won.

Elisabeth Elliot (1926-2015) was zendelinge in Ecuador, toen een wrede indianen stam haar echtgenoot Jim Elliot en vier collega zendelingen doodden met een speer. Met haar peuterdochter vertrok Elisabeth een paar jaar later naar diezelfde stam, woonde bij hen, leerde hen de Bijbel kennen en liet zo zien wat vergeving betekende. Velen uit deze stam kwamen tot levend geloof.

Auteur Ellen Vaugh sprak met Mincaye, één van de moordenaars, die zich bekeerde en later predikant werd. Ook mocht Ellen Vaugh de tot nu toe ongepubliceerde dagboeken van Elisabeth Elliot lezen en voerde ze gesprekken met familie en vrienden.

Zo ontstond een schitterend portret van één van de meest invloedrijke vrouwen uit de moderne kerk- en zendingsgeschiedenis. In dit portret en levensverhaal komt Elisabeth Elliot tevoorschijn als een nuchtere, humoristische, gevoelige vrouw, die maar één doel kende in haar leven: God gehoorzamen en Zijn wil doen tegen elke prijs.

Ellen Vaugh is een New York Times bestseller auteur die meer dan twintig titels op haar naam heeft staan. Ze is spreker op conferenties en reist de wereld over om christenen op moeilijke posten te interviewen. Ze woont in Noord-Virginia , waar haar man Lee predikant is van de Mc. Lean Bible Church.

Productspecificaties
EAN : 9789492433770
Auteur(s) : Vaughn, Ellen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische biografieën
Uitgever : Brevier uitgeverij
Verschenen : April 2021
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 320
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht