Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Babybijbels

Een verrassend idee zijn de Babybijbels. Speciaal voor baby's zijn er kinderbijbels die op hun niveau enkele verhalen vertellen en doen vaak met een rijmpje of een liedje. Je kan er immers niet vroeg genoeg mee beginnen.

Kom langs in één van de Ichthusboekwinkels en ontdek wat u kunt vinden als cadeau voor een baby bij geboorte, doop of opdragen. Online een Babybijbel kopen doet u eenvoudig bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl. Bovendien: gratis leuk ingepakt.

Babybijbel

In de Babybijbel (deel 1) van Corien Oranje vind je de mooiste verhalen voor je baby. De verhalen worden zo verteld dat ook je kindje ze al heel jong kan ervaren en beleven. De prachtige illustraties zijn van Marieke ten Berge.

Samen voel je de zon op je wangen, hobbel je mee met Abraham op de kameel en maak je muziek voor de Heer. Zo komen de verhalen uit de Bijbel tot leven in woorden en beelden die passen bij baby's.

INKIJKEXEMPLAAAR Babybijbel (1)

Bij elk verhaal vind je een kinderliedje op een bekende melodie, lieve en grappige Bijbelliedjes die je graag voor je baby zult zingen. Voorlezen is van groot belang voor baby's en kleine kinderen.

De Babybijbel helpt je om al in het eerste jaar de meest waardevolle verhalen uit de Bijbel met je kindje te kunnen lezen. De zwart-wit illustraties zijn speciaal gemaakt voor jonge baby's, omdat ze deze al snel goed kunnen onderscheiden.

Ook je oudere kindje zal in de Babybijbel veel kunnen ontdekken.

Bestel vandaag nog de Babybijbel voor kind of kleinkind online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Babybijbel Oranje, Corien
€ 18,95
voorraad onbekend
Babybijbel deel 2

De Babybijbel van Corien Oranje, bijzondere bijbel voor hele jonge kinderen heeft op vele plaatsen een plekje veroverd in harten van jonge ouders en geeft elke babykamer een bijzonder accent. De unieke zwart-wit illustraties van Marieke ten Berge typeren dit bijzondere cadeau voor ouders en hun baby. Daarom is er nu de Babybijbel deel 2 met nieuwe verhalen.

De verhalen van Corien Oranje maken op een heel natuurlijke manier het voorlezen tot iets bijzonders en vormen zo een kostbare start van een vertel- en zangtraditie met je kind. De nieuwe teksten van de verhalen in de Babybijbel op de melodie van bekende kinderliedjes zijn inmiddels al favoriet bij duizenden kinderen.

Voor iedereen die fan is van de Babybijbel verschijnt er daarom nu een tweede uitgave. Zeven nieuwe verhalen en liedjes met illustraties in dezelfde stijl vormen zo deel 2.

De Babybijbel deel 2 is ideaal als cadeau bij een doop of opdragen. Het is een bijzondere aanvulling voor hen die deel 1 al kregen bij de geboorte van hun baby.

Babybijbel deel 2 Oranje, Corien
€ 18,95
voorraad onbekend
Blije Baby Bijbel

In de Blije Baby Bijbel, een groot kartonboek voor baby's vanaf 4 maanden, staan tien mooie verhalen uit de Bijbel. De verhalen zijn kort en op rijm, geschikt voor baby's en makkelijk te onthouden.

Deze Bijbel bevat mooie illustraties (zwart-wit, aangevuld met veel zachte kleuren) die uitnodigen om samen te kijken en dingen aan te wijzen. Zo kun je met je baby genieten en hem of haar spelenderwijs vertrouwd laten worden met de Bijbel.

In de Blije Baby Bijbel staan de volgende verhalen:
1. God maakte alles- Genesis 1
2. De boot van Noach- Genesis 6-9
3. De baby in het mandje - Exodus 2:3-6
4. Jona en de vis - Jona 1-2
5. Zingen voor God - Psalm 150
6. Baby Jezus - Lucas - 2:1-21
7. Jezus en de storm - Lucas 8:22-25
8. De jongen met het eten - Lucas 9:12-17
9. De goede herder - Johannes 10:11-14
10.Praat maar met God - Lucas 11:1-13

Ook bij Buddy Books verschenen van Irma Moekestorm:
Lieve Lief - Samen van 1 tot 10 tellen
Precies goed (kartonboekje)

Blije Baby Bijbel Moekestorm, Irma
€ 17,95
voorraad onbekend
Baby Mozes in een mandje
Baby Mozes in een mandje Boer, Michel de
€ 4,99
voorraad onbekend
Je eigen doopbijbel roze

Kleuterbijbels worden traditiegetrouw vaak gegeven bij de doop van een kind. Je eigen doopbijbel van Nelleke Scherpbier is er speciaal voor meisjes in een roze uitvoering.

Dit bijzondere doopbijbeltje is in twee kleuren beschikbaar, en in het omslag kan een foto van het kind geschoven worden voor een uniek persoonlijk cadeau.
Naast meer dan zestig bijbelverhalen biedt de uitgave voorin een stamboom en wat andere persoonlijk in te vullen pagina's.

Klik HIER voor de blauwe uitvoering voor een jongen.

Je eigen doopbijbel roze Ribbons, Lizzie
€ 15,25
voorraad onbekend
Je eigen doopbijbel blauw

Kleuterbijbels worden traditiegetrouw vaak gegeven bij de doop van een kind. Je eigen doopbijbel van Nelleke Scherpbier is een zo'n kinderbijbeltje, maar ook een prachtig doopcadeau.

Dit bijzondere doopbijbeltje is in twee kleuren beschikbaar, en in het omslag kan een foto van het kind geschoven worden voor een uniek persoonlijk cadeau.

Naast meer dan zestig Bijbelverhalen biedt de uitgave voorin een stamboom en wat andere persoonlijk in te vullen pagina's.

Dit is de blauwe editie voor een jongen. Klik HIER voor de roze meisjesuitvoering.

Je eigen doopbijbel blauw Ribbons, Lizzie
€ 15,25
voorraad onbekend