Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelse scheurkalenders

Een Bijbelse scheurkalender blijkt elk jaar (ook weer in 2022) weer opnieuw een belangrijk en zeer gewaardeerd cadeau voor veel mensen te zijn. Hier onder laten we de verschillende christelijke scheurkalenders zien die leverbaar zijn bij Ichthusboekhandel.nl

Scheurkalenders zijn een leuk cadeau voor een vriend of een vriendin, zorgen voor een dagelijks rust- en bezinningsmomentje en helpen je elke dag herinneren aan wat echt belangrijk is. Voor in de keuken, een studentenhuis, het toilet of gewoon naast je bed.

Kalender 365 momenten met de Bijbel

Van de NBV21 is een Bijbelse scheurkalender verschenen, met als titel 365 momenten met de Bijbel, met op elke dag van het jaar een tekst uit de Nieuwe Bijbel van 2021. De kalender is datumloos, dus je kan starten wanneer jij het wilt.

Wat mag je verwachten van de Bijbelse Scheurkalender NBV21:

* Handige standaard om neer te zetten en/of op te hangen.
* Concrete koppeling naar het dagelijks leven.
* Geschikt voor ieder huishouden.
* Kan overal gebruikt worden.
* Formaat 13x18 cm.
* Volgt de dagen van de week, niet de agenda. Je kan in feite starten wanneer je hem in gebruik neemt.

De Scheurkalender NBV21 werkt met de teksten van de Nieuwste Bijbel voor 2021, de NBV21.

Kalender 365 momenten met de Bijbel NBV21
€ 15,95
voorraad onbekend
De 365 allerbeste visjes

Een verzameling van 365 quotes van Visje,

In een loesje-achtige stijl passeren allerlei one-liners die je doen grinniken, lachten, huilen, of die je wakker maken. Voor elke dag een jaar lang een moment van bezinning.

Uitstekend geschikt om als scheurkalender overal te hangen.

De 365 allerbeste visjes
€ 15,95
voorraad onbekend
365 Bijbelse beloften

De nieuwste scheurkalender met 365 Bijbelse beloften voor elke dag van het jaar. Prachtige kalender, opbouwend en een prachtig cadeau. Een tijdloos geschenk voor iedereen die elke dag een bemoediging kan gebruiken!

365 Bijbelse beloften
€ 15,95
voorraad onbekend
Dag in dag uit 2023

Dag in dag uit is al 36 jaar een geliefd Bijbels dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. De Dagblokkalender 2023 is ook nu weer leverbaar.

Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperback en grote letter-editie. Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende Bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

De Dagblokkalender Dag in Dag uit 2023 wordt geleverd als blok en schild. Elke dag heeft een eigen pagina die afgescheurd kan worden. De Dagblokkalender kan als scheurkalender helpen bij het geven van structuur en houvast bij het ordenen en inrichten van de dag.

Voor grotere aantallen van Dag in Dag uit 2023 kunt u contact opnemen met Ichthusboekhandel.nl: 079-3162081.

Vanaf 10 stuks 5% korting
Vanaf 30 stuks 10% korting
Vanaf meer dan 100 stuks graag overleg met Ichthusboekhandel.nl

Omdat dit een levering is tegen kostprijs kan alleen gebruik gemaakt worden van de inpakservice bij grotere aantallen tegen betaling.

Dag in dag uit 2023 Bijbels Dagblokkalender
€ 14,99
voorraad onbekend
Mariakalender 2023

De Maria Kalender 2023 nu in vernieuwde grotere uitvoering om elke dag even stil te staan bij inspirerende citaten, gebeden, grappen, gedichtjes, wetenswaardigheden, weerspreuken, recepten, raadsels en puzzels.

De Mariakalender verschijnt sinds mensenheugenis aarlijks als klein blokje op een kartonnen achterschild. Op verzoek van velen is de leesletter flink vergroot en is de uitvoering bij de tijd gebracht.

Ongewijzigd blijft het aanbod van een jaar lang vaste dagelijkse informatie: dag, datum, kerkelijke en wereldlijke feest- en gedenkdagen, spreuken, op- en ondergang van zon en maan. Op de achterzijde het gebruikelijke bonte geheel van inspirerende citaten, gebeden, grappen, gedichtjes, wetenswaardigheden, weerspreuken, recepten, raadsels en puzzels.

Op de voorzijde is dit jaar gekozen voor een paneel met daarop een afbeelding van Maria met kind geschilderd door Quinten Massijs (omstreeks 1520).

Mariakalender 2023 Redactie
€ 12,50
voorraad onbekend