Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelse scheurkalenders

Een bijbelse scheurkalender blijkt elke jaar weer opnieuw een belangrijk cadeau voor veel mensen te zijn. Hier onder laten we de verschillende christelijke scheurkalenders zien die leverbaar zijn bij Ichthusboekhandel.nl

Scheurkalenders zijn een leuk cadeau voor een vriend of een vriendin, zorgen voor een dagelijks rustmomentje en helpen je elke dag herinneren aan wat echt belangrijk is. Voor in de keuken, het toilet of naast je bed.

Leef je dag

Leef je dag' is een vrolijke, niet jaargebonden christelijke scheurkalender met daarin 365 denkduwtjes over God en het leven, samengesteld door Celine Koetsier. Afwisselend bieden twaalf auteurs een mooie quote of gedachte, een goede grap, een gebed of een opdracht-voor-de-dag rondom verschillende thema's, zoals naastenliefde, angst, dankbaarheid en vrede. Door de vorm van de 365 dagen kan deze blokkalender heel goed dienen als bijbels dagboek.

Dit alles in een mooie vormgeving, zodat afgescheurde blaadjes het ook goed doen op prikborden en koelkasten.

Met bijdragen van onder andere Herman van Wijngaarden, Cocky Drost, Corine Zonnenberg en Jan Willem van der Straten. De redactie is van Celine Koetsier.

Leef je dag Koetsier, Celine
€ 15,99
voorraad onbekend
De 365 allerbeste visjes

Een verzameling van 365 quotes van Visje,

In een loesje-achtige stijl passeren allerlei one-liners die je doen grinniken, lachten, huilen, of die je wakker maken. Voor elke dag een jaar lang een moment van bezinning.

Uitstekend geschikt om als scheurkalender overal te hangen.

De 365 allerbeste visjes
€ 14,95
voorraad onbekend
365 Bijbelse beloften

De nieuwste scheurkalender met 365 Bijbelse beloften voor elke dag van het jaar. Prachtige kalender, opbouwend en een prachtig cadeau. Een tijdloos geschenk voor iedereen die elke dag een bemoediging kan gebruiken!

365 Bijbelse beloften
€ 14,95
voorraad onbekend