Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelse scheurkalenders

Een bijbelse scheurkalender blijkt elke jaar weer opnieuw een belangrijk cadeau voor veel mensen te zijn. Hier onder laten we de verschillende christelijke scheurkalenders zien die leverbaar zijn bij Ichthusboekhandel.nl

Scheurkalenders zijn een leuk cadeau voor een vriend of een vriendin, zorgen voor een dagelijks rustmomentje en helpen je elke dag herinneren aan wat echt belangrijk is. Voor in de keuken, het toilet of naast je bed.

BGT Scheurkalender 2020

De BGT Scheurkalender 2020 is een vertrouwde kalender die je toch steeds teksten op een nieuwe manier laat lezen. Met deze scheurkalender lees je elke dag een bijbeltekst uit de Bijbel in Gewone Taal.

Laat de teksten je inspireren en raken. De scheurkalender is laagdrempelig en voor een groot publiek toegankelijk. Daardoor kan iedereen dagelijks ervaren wat de Bijbel mensen van nu te zeggen heeft.
Inhoud

In deze scheurkalender lees je uit elk bijbelboek minimaal één tekst, zodat je door het jaar heen ook door de hele Bijbel heen gaat. Op elke zaterdag staat een stukje uit Spreuken, en op elke zondag lees je een psalm, of een gedeelte uit een psalm als die wat langer is.

Laat je verrassen!

De BGT Scheurkalender is prima geschikt om jongeren en jonge gezinnen te helpen om elke dag de bijbel op het netvlies te krijgen. Uitstekend geschikt als cadeau en handige uitvoering.

BGT Scheurkalender 2020
€ 9,95
voorraad onbekend
dag in dag uit 2020

Dag in dag uit 2020 (Dagblokkalender) is een bijbels dagboek van het Leger des Heils en Arkmedia en is al ruim 30 jaar zeer geliefd als scheurkalender.

Dit is de uitvoering als scheurkalender 2020 en bevat 365 toegankelijke overdenkingen die geschreven zijn door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

Dag in Dag uit is een dagelijkse overdenking voor zowel beginnende als gevorderde bijbellezers.

De scheurkalender geeft veel mensen een dagelijkse moment van stilte en bezinning. Het helpt ook voor structuur en een dagelijks moment van reflectie, gebed en rust.

Dag in Dag uit 2020 wordt veel gebruikt door kerken en organisaties rond Kerst. Dat gebeurd bijvoorbeeld om uit te delen aan ouderen of om groepen in de gemeente een blijk van waardering te geven voor betrokkenheid en ondersteuning.

Overleg met Ichthusboekhandel indien u grotere aantallen van Dag in Dag uit 2020 wenst. Voor contact!. Wij denken graag met u mee voor een goede prijs. Ichthusboekhandel bezorgt dit thuis of op het adres van de kerk. (Telefoon: 079-3162081)

dag in dag uit 2020 dagblok kalender
€ 10,99
voorraad onbekend
PUUR! scheurkalender

'Vandaag is Gods liefde voor jou' is een niet-jaargebonden scheurkalender.

Met deze PUUR! kalender sta je elke dag stil bij de basis van je leven: de liefde van God voor jou.

Vol Bijbelteksten met daarbij uitdagende en bemoedigende uitleg.

Een scheurkalender waarmee je je geloofsleven dagelijks verdiept en die je bij de les houdt......

PUUR! scheurkalender Tongeren, Sandra van
€ 14,99
voorraad onbekend
Eén minuut voor God

De nieuwste scheurkalender met 365 overdenkingen van de predikanten van Hour of Power.

Prachtige kalender, opbouwend en een prachtig kado!

Tijdloos!

Eén minuut voor God
€ 14,95
voorraad onbekend
De 365 allerbeste visjes

Een verzameling van 365 quotes van Visje,

In een loesje-achtige stijl passeren allerlei one-liners die je doen grinniken, lachten, huilen, of die je wakker maken. Voor elke dag een jaar lang een moment van bezinning.

Uitstekend geschikt om als scheurkalender overal te hangen.

De 365 allerbeste visjes
€ 14,95
voorraad onbekend
365 Bijbelse beloften
365 Bijbelse beloften
€ 14,95
voorraad onbekend