Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelse scheurkalenders

Een Bijbelse scheurkalender blijkt elk jaar (ook weer in 2022) weer opnieuw een belangrijk en zeer gewaardeerd cadeau voor veel mensen te zijn. Hier onder laten we de verschillende christelijke scheurkalenders zien die leverbaar zijn bij Ichthusboekhandel.nl

Scheurkalenders zijn een leuk cadeau voor een vriend of een vriendin, zorgen voor een dagelijks rust- en bezinningsmomentje en helpen je elke dag herinneren aan wat echt belangrijk is. Voor in de keuken, een studentenhuis, het toilet of gewoon naast je bed.

Kalender 365 momenten met de Bijbel

Van de NBV21 is een Bijbelse scheurkalender verschenen, met als titel 365 momenten met de Bijbel, met op elke dag van het jaar een tekst uit de Nieuwe Bijbel van 2021. De kalender is datumloos, dus je kan starten wanneer jij het wilt.

Wat mag je verwachten van de Bijbelse Scheurkalender NBV21:

* Handige standaard om neer te zetten en/of op te hangen.
* Concrete koppeling naar het dagelijks leven.
* Geschikt voor ieder huishouden.
* Kan overal gebruikt worden.
* Formaat 13x18 cm.
* Volgt de dagen van de week, niet de agenda. Je kan in feite starten wanneer je hem in gebruik neemt.

De Scheurkalender NBV21 werkt met de teksten van de Nieuwste Bijbel voor 2021, de NBV21.

Kalender 365 momenten met de Bijbel NBV21
€ 15,95
voorraad onbekend
Micha Scheurkalender 2022

De Micha Scheruralender voor 2022. Als scheurkalender om elke dag even stil te staan bij wat goed is om te doen volgens de Bijbel. Elke dag een bezinning, steeds praktische tips en zicht op een beter omgaan met de schepping. De Micha Scheurkalender 2022 kan uitstekend gebruikt worden als Bijbels dagboek aan tafel of als persoonlijke overweging om de dag te starten of af te ronden.

Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de HEER van je wil:niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God.' (Micha 6:8)

Wat een overzichtelijke opdracht! Alleen maar recht doen, trouw betrachten en nederig de weg te gaan van je God. Maar toch, hoe langer je erover nadenkt, hoe ingewikkelder en groter dat wordt. Want hoe weet je wat de HEER van je wil? Wat is nederigheid? En vooral: hoe kan je recht doen?

Om eerlijk te zijn: wij van Micha Nederland vinden dat ook niet altijd makkelijk. Maar het hoeft niet gelijk groot te zijn. Met kleine stapjes kun je al heel ver komen! In deze kalender hebben we 365 stukjes verzameld van mensen die bezig zijn om gerechtigheid te oefenen. Er zijn tips, recepten, meditaties, verhalen, gedichten, stripjes en nog veel meer.

Doe mee en bouw stapje voor stapje mee aan Gods koninkrijk!

Micha Scheurkalender 2022
€ 5,99
voorraad onbekend
Dag in dag uit (blokkalender 2022)

Dag in dag uit is al 35 jaar een geliefd Bijbels dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. De Dagblokkalender 2022 is ook nu weer leverbaar.

Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperback (ISBN 9789033878442) en grote letter-editie (ISBN 9789033878466). Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

De Dagblokkalender Dag in Dag uit 2022 wordt geleverd als blok en schild. Elke dag heeft een eigen pagina die afgescheurd kan worden. De Dagblokkalender kan als scheurkalender helpen bij het geven van structuur.

Dag in dag uit (blokkalender 2022) div. auteurs
€ 13,99
voorraad onbekend
Mariakalender 2022

De Mariakalender 2022 is er weer. Sinds jaar en dag verschijnt deze dagscheurkalender en biedt een jaar lang vaste dagelijkse informatie, zoals: dag, datum, kerkelijke en wereldlijke feest- en gedenkdagen, spreuken, op- en ondergang van zon en maan.

Op de achterzijde weer een bont geheel van inspirerende citaten, gebeden, grappen, gedichtjes, wetenswaardigheden, weerspreuken, recepten, raadsels en puzzels.

Voor het achterschild is dit jaar gekozen voor een paneel met daarop een afbeelding van de Madonna dell Granduca (omstreeks 1505) van de Italiaanse schilder Rafaël (* 1483 Urbino - 1520 Rome). Het werk hangt in het Palazzo Pitti in Florence.

Mariakalender 2022 Redactie
€ 11,99
voorraad onbekend
De 365 allerbeste visjes

Een verzameling van 365 quotes van Visje,

In een loesje-achtige stijl passeren allerlei one-liners die je doen grinniken, lachten, huilen, of die je wakker maken. Voor elke dag een jaar lang een moment van bezinning.

Uitstekend geschikt om als scheurkalender overal te hangen.

De 365 allerbeste visjes
€ 14,95
voorraad onbekend
365 Bijbelse beloften

De nieuwste scheurkalender met 365 Bijbelse beloften voor elke dag van het jaar. Prachtige kalender, opbouwend en een prachtig cadeau. Een tijdloos geschenk voor iedereen die elke dag een bemoediging kan gebruiken!

365 Bijbelse beloften
€ 14,95
voorraad onbekend
Leef je dag

Leef je dag' is een vrolijke, niet jaargebonden christelijke scheurkalender met daarin 365 denkduwtjes over God en het leven, samengesteld door Celine Koetsier. Afwisselend bieden twaalf auteurs een mooie quote of gedachte, een goede grap, een gebed of een opdracht-voor-de-dag rondom verschillende thema's, zoals naastenliefde, angst, dankbaarheid en vrede. Door de vorm van de 365 dagen kan deze blokkalender heel goed dienen als bijbels dagboek.

Dit alles in een mooie vormgeving, zodat afgescheurde blaadjes het ook goed doen op prikborden en koelkasten.

Met bijdragen van onder andere Herman van Wijngaarden, Cocky Drost, Corine Zonnenberg en Jan Willem van der Straten. De redactie is van Celine Koetsier.

Leef je dag Koetsier, Celine
€ 15,99
voorraad onbekend