Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke agenda voor 2022

Een Christelijke agenda voor het jaar 2022 kopen doet u gemakkelijk bij Ichthusboekhandel.nl. U treft daar een ruim assortiment aan en bovendien een snelle bestelservice via de webshop.

Christelijke agenda's hebben meestal een weekindeling die begint op Zondag en bevatten vaak mooie illustraties en bemoedigende teksten. Bekende agenda's zijn o.a. de Max Lucado Agenda, de Terdege Agenda, de Mattie de Bruijne agenda, de agenda's en planners van Puur en Essencio., maar ook die van Hour of Power, Visje en de christelijke Vrouwenagenda.

We kunnen niet alle agenda's op de website plaatsen. Kom gerust even langs in één van de winkels om uw keuze te maken.

Een christelijke agenda voor 2022 kopen doet u eenvoudig online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

13 artikelen
pagina 1 van 2
Lucado agenda 2022 klein

De Max Lucado agenda 2022 (klein) met voor elke week een bemoedigend citaat van Max Lucado, een aantal overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte.

Het weekoverzicht begint op zondag.

Formaat: 10x15 cm

Deze agenda is ook verkrijgbaar in formaat 15×20 cm (ISBN 9789033878480)

Lucado agenda 2022 klein Lucado, Max
€ 12,99
voorraad onbekend
Mattie agenda 2022

De sfeervolle agenda's van Mattie de Bruine voor 2022 is weer verkrijgbaar. De Mattie Agenda is al jarenlang een begrip als christelijke planner. En dat is niet verwonderlijk: met haar stijlvolle aquarellen weet de illustrator een vast publiek aan zich te binden.

Voor de Agenda van 2022 staat niet het buitenleven zozeer centraal, want ook binnen zijn planten heel welkom. Sterker nog: het is groener in huis dan ooit. Matties verfijnde illustraties laten de verrassende veelzijdigheid van kamerplanten zien met af en toe een knipoogje naar vroeger.

INKIJKEXEMPLAAR MATTIE DE BRUIJNE AGENDA 2022

Deze agenda is bovendien heel praktisch. Hij heeft veel notitieruimte en een liniaal om als bladwijzer te gebruiken. De handige ringband draagt bij aan een prettig gebruik. De zondag geldt uiteraard als eerste dag van de week.

Mattie agenda 2022 Bruine, Mattie de
€ 12,95
voorraad onbekend
Hour of Power agenda 2022

De agenda van Hour of Power voor 2022. Het thema is: Je bent geliefd. Een overzichtelijke, eigentijdse christelijke agenda met:

* handige ringband,
* veel schrijfruimte
* elke week een bemoedigende Bijbeltekst over Gods liefde.
* De agenda begint op zondag.
* Formaat ca. 13,5 x 18 cm.

Hour of Power agenda 2022
€ 14,95
voorraad onbekend
De allerbeste Visjes agenda 2022

Hij is er weer: de Visje agenda 2022. Een overzichtelijke christelijke zwart-wit agenda vol met Visje leuzen en teksten.

* handige ringband,
* veel schrijfruimte en
* elke week een bemoedigende Visjetekst.
* De agenda begint op zondag.
* Formaat ca. 13,5 x 18 cm.

De allerbeste Visjes agenda 2022
€ 14,95
voorraad onbekend
Elke dag nieuw agenda 2022

Elke dag nieuw is de agenda 2022 van Elise Pater-Mauritz en is het vervolg op de succesvolle eerste editie van 2021.

Deze agenda vol inspiratie in de vorm van Bijbelteksten en quotes over moederschap is speciaal bedacht om jou als moeder te helpen om vast te houden aan wat echt van waarde is. Voor jou, je kind(eren) en je gezin.

Het fijngevoelige ontwerp van de planner is in fullcolour, vol bloemen en aquarellen. De agenda is in een luxe uitvoering met handige ringband en sluitelastiek. Het royale formaat biedt voor elke dag volop schrijfruimte. Met ruimte voor het plannen van het huishouden, wekelijkse menuplanning en dagelijkse prioriteitenlijst. Ook helpt de agenda bij planning voor de langere termijn, met de mogelijkheid om die in kleinere eenheden te spreiden.

Elke dag nieuw agenda 2022 Pater-Mauritz, Elise
€ 8,95
voorraad onbekend
PUUR! Agenda 2022

De PUUR! agenda en familyplanner voor 2022 gaan over het doorbreken van de sleur en manieren om de bladzijde ook écht om te slaan.

De prachtig vormgegeven full-colour PUUR! agenda en familyplanner beginnen met de zondag als rustpunt voorafgaand aan de week, zodat je wordt stilgezet en moed kunt opdoen.

Met handig, groot en stevig elastiek en een verborgen ringband.

PUUR! Agenda 2022
€ 17,99
voorraad onbekend
Joods Christelijke Agenda 2022

Gertruud Bakker begon in 2020 met haar Joods-christelijke agenda. Een agenda rijkelijk geïllustreerd met pentekeningen op a5 formaat met ringband.

Opnieuw ontwierp Gertruud Bakker een schitterende agenda. Het bijhouden van afspraken wordt een feestje met deze unieke weekplanner. Wat deze agenda bijzonder maakt, is dat niet alleen de christelijke feestdagen zijn aangegeven, maar dat ook alle Joodse feesten op de dag zelf worden vermeld.

De agenda is geproduceerd van duurzaam materiaal en 'fair trade'. Doe hem cadeau aan je vriendin of gewoon aan jezelf. Het is een pareltje dat je iedere dag graag openslaat!

Joods Christelijke Agenda 2022 Bakker, Gertruud
€ 14,50
voorraad onbekend
Weekplanner 2022 Puur

De Weekplanner 2022 PUUR is er met een Bijbeltekst. Daarmee wil het een Christelijke weekplanner met moderne interieurafbeeldingen en Bijbelteksten op A4 formaat zijn.

* met handige ringband en
* veel schrijfruimte.

Ook te gebruiken als familyplanner.

Weekplanner 2022 Puur
€ 14,95
voorraad onbekend
Weekplanner 2022 Opwekking

De Weekplanner 2022 met Opwekkingsliederen. Het is een Christelijke weekplanner met natuurafbeeldingen en teksten uit Opwekkingsliederen.

Bij elke pagina staat een QR-code, waarmee je op je telefoon het lied kunt beluisteren op Youtube.

Ook te gebruiken als familyplanner.

Weekplanner 2022 Opwekking
€ 14,95
voorraad onbekend
Essencio Business Agenda 2022

De Business Agenda van Essencio is een stijlvolle en overzichtelijke jaaragenda voor ondernemende vrouwen. De planner is Engelstalig en bevat veel inspirerende quotes en ruimte voor notities.

De Business agenda is speciaal voor vrouwen die van overzicht houden en graag een goed vormgegeven zakelijke agenda gebruiken. De agenda daagt je uit tot groei en ontwikkeling, zonder je af te leiden van waar het om gaat: het organiseren van je waardevolle tijd. Inmiddels heeft deze agenda een zeer grote groep trouwe fans aan zich weten te binden. De planner bevat rustig natuurbeeld en inspirerende quotes. Achterin is een notitieboek opgenomen van 48 pagina's.

De scope van de agenda van 2022 is 'Alles is van waarde'. We nodigen je uit om bewust te worden van hoe waardevol jouw tijd is. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden - wat je ook doet, het is waardevol, omdat het onderdeel is van je leven. Voor welke dingen maak je graag meer tijd vrij?

In de agenda vind je o.a.:

* Een helder weekoverzicht, met ruimte voor aantekeningen
* Een dankbaarheidsreminder per week
* Note to self-ruimte per week
* Rustig (natuur)beeld
* Inspirerende quotes over natuur, stilte, vreugde, spiritualiteit en ontwikkeling
* Veel notitieruimte per week
* Notitieboek achterin: 48 pagina's (gelineerd, geruit en blanco)
* Bewaarmapje achterin voor losse papieren
* 2 leeslinten.

Essencio Business Agenda 2022 Essencio
€ 19,95
voorraad onbekend