Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke kinderboekenweek

Voor de komende Christelijke Kinderboekenweek 2020 ( 30 september t/m 11 oktober 2020 ) is er samenwerking gezocht tussen de CPNB en de Brancheorganisatie voor het Christelijke boek. Door de samenwerking krijgt de Kinderboekenweek en daarmee het kinderboek nog meer aandacht. Naast de christelijke actieboeken, die voor elke boekhandels beschikbaar zijn is er ook het Kinderboekenweekgeschenk van Arend van Dam en het prentenboek van de Kinderboekenweek van Mylo Freeman beschikbaar bij Ichthusboekhandel.

Thema Kinderboekenweek: En toen?
Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!

Drie actieboeken
Onveranderd zijn de speciale christelijke actieboeken (één voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw) passend bij het thema van de Kinderboekenweek. Het prentenboek voor de onderbouw wordt gemaakt door Michel de Boer (Uitgeverij Buddy Books). Ina van der Beek (Uitgeverij Den Hertog) is de auteur van het actieboek voor de middenbouw en Judith van Helden (Uitgeverij Columbus) schrijft het actieboek voor de bovenbouw. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek voor € 6,95 verkrijgbaar en de actieboeken voor de midden- en bovenbouw elk voor € 5,95.

Voor leerkrachten van christelijke, reformatorische en evangelische basisscholen verschijnt er weer een werkmap met lessuggesties en verwerkingen van het thema en de actieboeken.

Brandende burchten
Brandende burchten Koesveld, Henk
€ 15,90
voorraad onbekend
De laatste valkenjacht
De laatste valkenjacht Wezel, Leendert van
€ 6,99
voorraad onbekend