Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke kleurboeken

Christelijke kleurboeken voor kinderen, maar ook voor volwassenen worden steeds vaker gezocht. Ichthusboekhandel heeft een breed assortiment in de winkels met voor iedereen een rijke keuze.

16 artikelen
pagina 1 van 2
Gods schitterende schepping
Gods schitterende schepping
€ 9,99
voorraad onbekend
Bijbel avonturen puzzelplezier
Bijbel avonturen puzzelplezier Dowley, Tim
€ 4,95
voorraad onbekend
Bijbel en kinderen puzzelplezier, de

De Bijbel en kinderen puzzelplezier is een leuk boekje voor kinderen om zelf de bijbel te ontdekken en om op een speelse manier de verhalen beter te leren kennen.

Puzzelen is altijd leuk. Een bijzonder en voordelig boekje met 64 pagina's vol leerzame verschillende puzzels en bijbelvragen. Een fantastisch leuk boekje, geweldig voor reizen, zondagsscholen, prijzen of een regenachtige dag! Alle puzzels en activiteiten zijn gebaseerd op mensen uit de Bijbel.

De puzzels bevatten punt-tot-punt, zoek het verschil, kleurplaat, zoek de passende de paren, zet het verhaal in de juiste volgorde, doolhoven, voltooi de tekening en zoek de opzettelijke fouten. Onderaan de pagina staat het verhaal waar de activiteit vandaan komt en is een bijbelverwijzing is opgenomen. Soms is er een bonusvraag voor meer puzzelplezier! Speciaal voor kinderen van 6-12 jaar.

Op dit moment zijn er 4 verschillende varianten van puzzelplezier.

Pagina's: 64
Maat: 15x21 cm

Bijbel en kinderen puzzelplezier, de Dowley, Tim
€ 4,95
voorraad onbekend
Kleuren, mediteren, bidden

Een prachtig kleurboek met meer dan 50 kleurplaten met passages uit de Bijbel om al kleurend rustig te mediteren en te overwegen.

De verhalen en platen volgen het leven van Jezus. De kleurplaten zijn geïnspireerd op de ramen van de kathedraal van Chartres. Bij de platen worden mooie korte gebeden aangeboden ter verdieping. De combinatie van tekst en beeld nodigt uit om te bidden en het mysterie van Christus te aanschouwen, volgens het ritme van het potlood en afhankelijk van de gevoeligheid van elke potloodpunt. 'Luister, zie en hoor.' (Psalm 45, 11)

Kleuren, mediteren, bidden
€ 14,90
voorraad onbekend
Krokodil onder mijn bed KLEURBOEK
Krokodil onder mijn bed KLEURBOEK Boer, Michel de
€ 1,95
voorraad onbekend