Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Dagboeken Arie van der Veer

Een Bijbels dagboek van Arie van der Veer? Wie kent ze niet? Geschikt voor persoonlijke gebruik en als gezin. Bij Ichthusboekhandel altijd beschikbaar.

Als radio en TV pastor bij de EO verbond Arie van der Veer zich een grote groep mensen, o.a. door zijn meditaties in Visie. Deze overwegingen zijn gebundeld in diverse Bijbelse dagboeken van Arie van der Veer en zijn toegankelijk, leesbaar én geschikt voor een brede doelgroep.

Onderstaand een overzicht:

Alle dagen

Arie van der Veer was één van de bekendste dominees van Nederland toen hij het gezicht was van de EO. Hij schreef met het boek "Alle Dagen" een prachtig Bijbels dagboek met 366 overdenkingen voor elke dag.

Net als op televisie weet Arie van de Veer in zijn teksten in dit boek in een paar zinnen hoorders en lezers te raken. Met zijn ongedwongen stijl en persoonlijke toon laat hij keer op keer heel aansprekend zien wat een bepaalde Bijbeltekst voor mensen van nu te zeggen heeft. Zo geeft hij voor elke dag van het jaar een bemoedigend woord en een boodschap die er echt toe doet.

Ook in dit Bijbel dagboek is rekening gehouden met alle bijzondere momenten in het kerkelijk jaar. Het is behalve voor persoonlijk lezen en mediteren heel goed te gebruiken voor openingen van kerkelijke vergaderingen enz. Met behulp van een register op Bijbelteksten zijn specifieke overdenkingen te vinden.

Ds. Arie van der Veer (1942) was Christelijk Gereformeerd predikant in Nieuwe Pekela en Zwolle. Van 1990 tot 2008 was hij voorzitter van de Evangelische Omroep en in die jaren ook een tijdlang vicevoorzitter van de NOS. Hij presenteerde jarenlang tv-programma's, waaronder 'Nederland zingt','Nederland zingt op zondag','Goud wierook en mirre' en 'De kapel'.

Van de Bijbelse dagboeken van ds. Arie van der Veer zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Alle dagen Veer, Arie Van der
€ 22,95
voorraad onbekend
Geloven in de toekomst / druk 1

Ds. Arie van der Veer heeft een heel ongedwongen en eigentijdse spreek- en schrijftaal. Direct en op de man af.

Dit spreekt velen, vooral jongeren, aan. Zo heeft hij jarenlang velen bereikt met de boodschap van het Evangelie.

In dit modern vormgegeven Bijbels dagboek zijn 366 teksten die hij schreef voor EO Visie gebundeld. Bij elke dagtekst is een gebedssuggestie toegevoegd en aan het begin van de week een lied.

Alle teksten gaan uit van kleine dingen, veelal dagelijkse ervaringen van de schrijver.

Geloven in de toekomst / druk 1 Veer, Arie van der
€ 29,99
voorraad onbekend
Geloof dat maar

Ds. Arie van der Veer was met zijn oranje fiets een bekende verschijning op tv. In zijn wekelijkse programma 'Nederland Zingt op Zondag' (EO, zondagmorgen) wist hij veel mensen te raken met een authentiek verhaal zonder pretenties. Daardoor is hij al langere tijd verreweg de bekendste tv-dominee van Nederland.

Op veler verzoek heeft Arie van der Veer een prachtig nieuw Bijbels dagboek samengesteld. Hij heeft een heel ongedwongen en eigentijdse spreek- en schrijftaal, direct en op de man af. Deze stijl wordt door veel kijkers en lezers gewaardeerd.

Steeds weet hij in een paar zinnen de essentie van een bepaalde Bijbeltekst weer te geven, waarna hij een treffende toepassing noteert voor het dagelijks leven. Iedere afzonderlijke dagboektekst wordt afgesloten met een gebed of een suggestie ter verdere overdenking. In de samenstelling van het geheel is rekening gehouden met alle bijzondere momenten in het (kerkelijk) jaar.

Deze uitgave krijgt, afwijkend van zijn vorige dagboeken, een volledig nieuwe vormgeving: in full colour, met veel kleurenfoto's die als visuele meditaties 'gelezen' kunnen worden.

Er zijn speciale kindergebeden opgenomen. Ook is er een uitgebreid register voor het gebruik van Bijbelteksten bij bijzondere gelegenheden, pastorale bezoeken, weekopeningen, enz.
Met foto's van Karel van Doodewaerd en Kor Klaver.

Geloof dat maar Veer, A. van der
€ 25,-
voorraad onbekend