Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel is de evangelische boekhandel in de regio

Ichthusboekhandel is de evangelische boekhandel in de Randstad regio met winkels in Den Haag, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Een breed assortiment Bijbels en evangelische boeken voor geloofsopbouw, Bijbelstudie, kinderbijbels en christelijke romans en boeken.

Ichthusboekhandel.nl is de evangelische boekwinkel voor de regio Alphen aan den Rijn, den Haag en Zoetermeer. Uiteraard ook voor de grotere stedenring Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Iedereen kan bij Ichthusboekhandel terecht met vragen over Bijbels, evangelische boeken, geloofsopbouw, getuigenissen en christelijke muziek. Ervaren medewerk(st)ers en de verbinding met een groot netwerk van collega's ín de Byblos-groep zorgen er voor dat klanten optimaal geholpen kunnen worden.

Boven aan deze website kun je klikken op één van de winkels in de buurt. Klik je op HOME dan komt je vanzelf terecht op onze startpagina van de evangelische webshop.

Wanneer je Bijbels, evangelische boeken en muziek koopt bij Ichthusboekhandel, dan ondersteun je praktisch de missie in de Randstadregio. Door aanwezig te zijn in de straat vormen wij 5 of 6 dagen per week een inloop waar mensen terecht kunnen met vragen over de Bijbel, geloof en zingeving. Uw aankopen maken de uitvoering van de Grote Opdracht mogelijk.

De winkels van Ichthusboekhandel.nl

We ontmoeten u graag in één van onze Ichthuswinkels waar ons brede assortiment aanwezig is:

Uiteraard zijn wij ook voor veel mensen hun evangelische webshop waar ze terecht kunnen voor Bijbels, evangelische boeken, christelijke romans, cadeaus en wenskaarten.