Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel is de evangelische boekhandel in de regio

Ichthusboekhandel is de evangelische boekhandel in de regio Den Haag, Alphen aan den Rijn, Leiden en Zoetermeer voor veel mensen.

Ichthusboekhandel is de evangelische boekwinkel Iedereen kan bij Ichthusboekhandel terecht met vragen over bijbels, evangelische boeken en christelijke muziek. Ervaren medewerk(st)ers en de verbinding met een groot netwerk van collega's ín de Byblos-groep zorgen er voor dat klanten optimaal geholpen kunnen worden.

Boven aan deze website kun je klikken op één van de winkels in de buurt. Klikt je op HOME dan komt je vanzelf terecht op onze homepage.

Wanneer je bijbels, evangelische boeken en muziek koopt bij Ichthusboekhandel, dan ondersteun je praktisch de Missie van Ichthusboekhandel in deze regio. Door aanwezig te zijn in de straat vormen wij 5 of 6 dagen per week een inloop waar mensen terecht kunnen met vragen over de bijbel, geloof en zingeving. Uw aankopen maken de uitvoering van de Grote Opdracht mogelijk.

De winkels van Ichthusboekhandel.nl
We ontmoeten u graag in één van onze vier winkels waar ons assortiment aanwezig is:

Contact met Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn Contact met Ichthusboekhandel den Haag Contact met Ichthusboekhandel Leiden contact met Ichthusboekhandel Zoetermeer

Uiteraard zijn wij ook voor veel mensen hun evangelische webshop waar ze terecht kunnen voor evangelische boeken, kado's en gifts.