Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Inkopen Kerst Scholen en Kerken

Als kinderen hun kerstboek uitpakken dan ........

Na de herfstvakantie breekt de tijd weer aan waarin scholen en kerken naar Ichthusboekhandel toe komen voor de inkopen rond Kerst. Veel scholen en kerken delen dan aan hun kinderen een boek uit. Ichthusboekhandel bezorgd al heel lang samen met kerken, kinderen een geweldig boek met kerst.

U kunt altijd langskomen daarvoor in onze winkels. De beste tijd is meestal de ochtenden omdat het dan vaak wat rustiger is. In elke winkel liggen sets klaar met catalogi om boeken te selecteren. Als u boeken komt uitzoeken in de winkel, dan zorgen wij voor een kop koffie of een glas thee. We helpen met de selectie waar nodig en zorgen dat alles op een vooraf gekozen moment klaar staat en opgehaald kan worden. Eventueel kan dit ook bezorgd worden bij de kerk of een andere locatie.

In de maanden november december zijn er bovendien verschillende activiteiten in de winkels.

Alphen aan de Rijn:
Op 23 november en 7 december is er een speciale VIP-avond voor inkopen rond kerst. Geef u even op, koffie, thee en iets lekker zetten we dan klaar met een goodie-bag. Bel even om u op te geven: 0172-492560. Vraag dan naar Maaike Langelaar of Helene Akkerman.

Den Haag:
12 en 13 november van 19.00 uur tot 21.00 uur. Koffie en thee met wat lekkers staat voor u klaar. U kunt een afspraak maken via 070-3800576. Uw contactpersoon daar is Sanne Zuidema. Binnen lopen kan altijd.

Op 8 november is er een Early Bird actie. Op deze donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur krijgt u 10% korting op alle cadeauartikelen in de Ichthusboekhandel in Den Haag. Op 22 december is er van 7.30 tot 09.30 een Early Bird actie in de Ichthusboekhandel waar u 10 % korting krijgt op alle cadeauartikelen. Tijdens de acties staat de koffie/thee en chocomel met wat lekkers voor u klaar.

Leiden:
In Leiden kan er overdag of op de donderdagavond een afspraak gemaakt worden. Bel even naar Ichthusboekhandel Leiden 071-5147061. De contactpersoon daar is Jo van Dorp.

Zoetermeer:
Maak een afspraak via 079-3162081 U kunt overdag of op een avond afspreken. We nemen graag de tijd voor u. Uw contactpersoon daar is Truus van Dorp. We zijn in ieder geval ook elke vrijdagavond beschikbaar.

Onderstaand een hele kleine impressie van kinderboeken die verkrijgbaar zijn bij Ichthusboekhandel. Inde winkels zijn er heel veel andere titels ook beschikbaar. Kom langs en we helpen u bij de bestelling!

Kijk toch uit, juf!

Kijk toch uit Juf is een dik boek van COrien Oranje over Juf Fiep. Deze dubbeldikke Juf Fiep bestaat uit maar liefst vier boeken, in opklimmend avi-niveau.

Elk verhaal speelt zich af in een ander seizoen. In het verhaal over de herfst zetten juf Fiep en haar klas alles op alles om Eef te redden uit de handen van een oliedomme ontvoerder. In het winterverhaal skiet juf Fiep per ongeluk van een steile skischans af. Ze komt in een gevaarlijk bos terecht en lijkt spoorloos verdwenen. In het verhaal over de lente ontdekt groep 3 dat een gemene boef het pasgeboren lammetje van boer Gijs naar de slager wil brengen! In het zomerverhaal gaan juf Fiep en haar kinderen op kamp. Als juf Fiep in een boom klimt om een beter bereik te hebben voor haar mobiel, wordt ze onverwachts meegenomen door een aap.

Kijk toch uit, juf! is ideaal voor kinderen die houden van de spannende, vrolijke avonturen van juf Fiep, maar die qua leesniveau al verder zijn.

Kijk toch uit, juf! Oranje, Corien
€ 15,99
voorraad onbekend
Tragische erfenis

Tragische erfenis van Adrie Burghout speelt zich af in Zwitserland en is een spannend boek voor oudere kinderen.

Dokter Douwe Daman en zijn zoon Dario wonen in Saas-Grund, in Zwitserland. Mevrouw Bumann, een oudere inwoonster van Saas-Grund, overlijdt. Douwe is daar als huisarts bij betrokken.

Als de erfgenamen na enkele weken weer in het dorp zijn om alles af te handelen, gebeurt er met de zoon van mevrouw Bumann iets heel ernstigs. Ineens ontstaat er rond de erfenis een
beklemmende en beschuldigende sfeer. Dario maakt met opa en Sebby een tocht over twee gletsjers. Daar stuiten ze op een vreemd spoor in een gevaarlijke richting. Heeft het spoor iets
te maken met de zoon van mevrouw Bumann? Uiteindelijk vindt Dario in de verse sneeuw iets heel belangrijks.

Zou dat leiden tot de oplossing van alle raadsels?

Tragische erfenis Burghout, Adri
€ 9,95
voorraad onbekend
Argwaan op Vlieland

Adrie Burghout met een spannend verhaal wat zich afspeelt op Vlieland

De familie De Jongh kiest dit keer voor een vakantie in Nederland. Peter Groeneveld, de vriend van Edwin en Vera, heeft zijn vader en moeder zover gekregen dat zij ook meegaan. Niets lijkt hun onbezorgde vakantieperiode op Vlieland in de weg te staan. Ze
weten echter niet dat een groep van vijf studenten op weg is naar Scandinavië en met hun jacht langs Vlieland komt ...

Als het misgaat, zijn het natuurlijk weer Edwin, Vera en Peter die ongewild betrokken raken bij het vreemde verloop van de studententrip. Samen met Annemarie, de verpleegkundige op de ambulance, brengt hun argwaan weer spannende gebeurtenissen met zich mee

Argwaan op Vlieland Burghout, Adri
€ 6,95
voorraad onbekend
Kapitein Klungel

Cruiseschip de Cliffhanger doet mee aan de spannende wedstrijd: Welke Boot Moet Naar de Schroot?!

Twee cruiseschepen moeten zo snel mogelijk van Miami naar de Dolfijnenbaai zien te komen; de gasten én de kijkers thuis geven punten voor klantvriendelijkheid, luxe en comfort. Het schip dat verliest belandt op de schroothoop. Maar het lijkt erop dat iemand aan boord van De Cliffhanger de boel saboteert! Terwijl een onervaren en niet al te snuggere kapitein het cruiseschip dwars door de stormachtige Bermuda Driehoek loodst, speuren Farouk en Nina naar de dader.

Gaat het hun lukken om De Cliffhanger te redden.....?

Kapitein Klungel Oranje, Corien
€ 12,99
voorraad onbekend
De wijzen

De wijzen is een leuk kartonboekje met het Bijbels verhaal over Kerst voor de allerkleinsten, vanaf anderhalf jaar. In korte teksten en herkenbare tekeningen ontdekken kinderen het verhaal van de Wijzen uit het Oosten.

De eenvoudige tekst is van de hand van Laura Zwoferink, auteur van de serie Kijk en Luister. Met mooie tekeningen van Jaap Kramer voor veel kijk en leesplezier.

De wijzen Zwoferink, Laura
€ 6,90
voorraad onbekend
Mees en Tijn, avontuur met de roeiboot
Mees en Tijn, avontuur met de roeiboot Beek, Ina van der
€ 11,50
voorraad onbekend
Iza, onrust op de manege
Iza, onrust op de manege Foekens, Simone
€ 10,50
voorraad onbekend
Alarm
Alarm Wilbrink, Herman
€ 12,50
voorraad onbekend
Het geheim van groep 6
Het geheim van groep 6 Dalen, Gisette van
€ 9,95
voorraad onbekend
Tim en tommie
Tim en tommie Geer, Annemieke van der
€ 5,95
voorraad onbekend
Pieter gaat naar school
Pieter gaat naar school Kloosterman-Coster, Willemieke
€ 12,95
voorraad onbekend