Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Joseph Prince

De boeken van Joseph Prince bestelt u online in de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl, de specialist als het gaat om het evangelische boek. Joseph Prince (Singapore ,1963) is senior pastor van de megakerk New Creation Church in Singapore, een van de grootste Pinkstergemeenten in Azië. Hij is auteur van diverse boeken over leven in je bestemming. Van Joseph Prince is bovendien een devotional (Bijbels dagboek) vertaald in het Nederlands.

Zijn theologie benadrukt voornamelijk het leven uit genade. In het algemeen kan hij onder de predikers van de zogeheten Woord van Geloof theologie worden geschaard, hoewel hij ook aangeeft sterk beïnvloed te zijn door Watchman Nee die daar weer anders in stond. Internationaal is Joseph Prince een graag geziene gast, o.a. bij de Hillsong kerken en verzorgt hij op landelijke televisiestations uitzendingen van spreekbeurten en samenkomsten. In Nederland is hij verbonden met enkele gemeenten en nam bijvoorbeeld het team van Opwekking afstand van zijn genadeleer.

Het overzicht van de boeken van Joseph Prince die u gemakkelijk online kunt bestellen in de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer:

Geef me deze berg ING

De studie "Geef me deze berg" is een uitdagend boek geschreven door Joseph Prince en laat ons zien hoe geloof bergen kan overwinnen:

Soms brengt geloof jouw bergen in beweging
Soms brengt geloof jou in beweging om bergen te overwinnen
Dit is een boek – nee, een reisgids – over geloof
Echt, doorleefd en authentiek geloof

We hebben het over geloof in situaties waar het er echt op aankomt – in tijden van tegenspoed, teleurstelling, zorgen over de toekomst, en de schijnbaar onoverkomelijke problemen waarmee we non-stop worden geconfronteerd. Geloof gaat de moeilijkheden niet uit de weg, maar treedt elke berg tegemoet met zelfvertrouwen, vastberadenheid en veel genade – ongeacht wat voor berg het is.

Bovendien gaat dit boek over een goede God en Zijn vermogen om ons vast te houden, zelfs als ons geloof tekortschiet.

Verdiep je vier weken lang in het leven van Kaleb en andere inspirerende mannen en vrouwen uit de Bijbel. Ontdek de krachtige waarheden over Gods manier van geloven, waardoor je in je leven terrein gaat winnen en tot bloei komt.

De overdenkingen en vragen en interessante oefeningen in dit boek zullen je helpen om deze sleutels te herkennen en in je eigen leven toe te passen. Dan zul je veranderen van iemand die nauwelijks overleeft in iemand die volop bloeit!

Joseph Prince is een toonaangevende stem in de verkondiging van het evangelie van genade aan een hele nieuwe generatie gelovigen en leiders. Hij is de Senior Pastor van de New Creation Church, een levendige en dynamische gemeente in Singapore. De televisie-uitzendingen van Joseph Prince Ministries bereiken miljoenen mensen met het evangelie, in meer dan tweehonderd landen. Joseph is ook de auteur van o.a. Bestemd voor Overwinning, Onverdiende Gunst, De kracht van juist geloven, en hij is ook een veelgevraagd conferentiespreker. Hij is getrouwd met Wendy, met wie hij twee kinderen heeft.

Geef me deze berg ING Prince, Joseph
€ 20,-
voorraad onbekend
Eet je weg naar leven en gezondheid

Eet je weg naar leven en gezondheid is geschreven door Joseph Prince, bekend van zijn gemeentewerk in Singapore. Het grote thema in dit boek is: Laat het Heilig Avondmaal uw leven en gezondheid radicaal veranderen!

Door middel van op de bijbel gebaseerd onderwijs legt pastor Joseph Prince een openbaring van het Avondmaal uit die nog nooit zo relevant is geweest als nu. Behalve dat hij u laat zien waarom het Avondmaal Gods verordineerde manier is om leven, gezondheid en genezing voor ons vrij te zetten, pakt Pastor Prince ook de moeilijkere vragen aan:

* Straft God mij met ziekte en kwalen?
* Is het echt Gods wil om mij te genezen?
* Kom ik in aanmerking voor Zijn genezende kracht?
* Wat moet ik doen als ik geen resultaten zie?
* Kan God mijn dierbaren genezen?

De vijand wil dat je gelooft dat het God niets kan schelen en dat je situatie hopeloos is. Maar vanwege het Kruis kunt u de volledige zekerheid in uw hart hebben dat God wil dat u genezen en gezond wordt. Leer hoe u toegang kunt krijgen tot Zijn genezende kracht door simpelweg te eten.

Ontdek in Eet je weg naar leven en gezondheid een God die zoveel van je houdt, Zijn Zoon betaalde voor je genezing aan het kruis van Golgotha.

Wees enorm bemoedigd als je krachtige getuigenissen leest van mensen die genezing hebben ontvangen door deel te nemen aan het Avondmaal, ondanks dat ze te horen kregen dat hun toestand terminaal of ongeneeslijk was.

Met welke omstandigheden u vandaag ook wordt geconfronteerd, God heeft een woord voor u: geef niet op. Er is hoop. Hij heeft een weg voor je gemaakt!

Eet je weg naar leven en gezondheid Prince, Joseph
€ 14,90
voorraad onbekend
Pseudo-genade

In het boekje Pseudo genade geeft Joseph Prince uitleg over hoe genade verkeerd begrepen kan worden en wat de werkelijke betekenis is van onverdiende gunst.

Als er namaak is, dan moet er ook echte en ware genade zijn. Echte genade verandert levens. Het redt en bevrijdt mensen. Het verbreekt banden en heeft de macht ons te helpen een overwinnend, God verheerlijkend leven te leiden.

Daarom heeft de vijand veel controverses en misvattingen over genade rondgestrooid. Hij gebruikt geruchten, pseudo-leringen en zelfs een kleine minderheid die het evangelie verkeerd gebruikt en door hun manier van leven fout weergeeft. Dit alles in een poging gelovigen argwanend te maken over genade, door het een 'gevaarlijke leer' te noemen.

Ontdek in Pseudo-genade wat ware genade is en wat het niet is. Duik de Schrift in om de broodnodige antwoorden te vinden op vragen zoals:

* Is genade iets om voor op je hoede te zijn?
* Geeft genade mensen een vrijbrief om te zondigen?
* Betekent genade dat iedereen automatisch is gered?
* Betekent onder genade leven dat ik niet langer mijn zonden hoef te belijden?
* Is heiligheid belangrijk onder genade?

Ontdek de kracht om niet langer verslagen te blijven. Ontdek het ware evangelie opnieuw en kom erachter wat leven onder genade werkelijk betekent.

Pseudo-genade Prince, Joseph
€ 7,-
voorraad onbekend
Stop met negatieve gedachten

Het boek Stop met negatieve gedachten van Joseph Prince is o.a. bedoeld voor mensen die zich gevangen voelen in depressie? Het boek wil hoop en kracht geven om vrij te komen.

Door depressie kun je geblokkeerd raken en afbrekende leugens gaan geloven. Het kan je alle hoop ontnemen en de deur openzetten naar duistere, suïcidale gedachten. Als jij strijdt tegen overweldigende ontmoediging en wanhopig zoekt naar een reden om te leven, is dit boek voor jou geschreven.

Ontdek dat je niet alleen bent, dat er hulp voor je is en waarom je sterker uit het dal kunt komen. God houdt ontzettend veel van je en werkt op dit moment al achter de schermen om voor jou alle dingen mee te laten werken voor ten goede.

Vind in Stop met de negatieve gedachten praktische sleutels die je helpen vrij te komen van angst en wanhoop en leer waarheden die je kracht en hoop zullen geven. Kom en leer je Redder kennen die jouw hulp is en midden in de storm naar je toe komt. Geef niet op. De strijd is van de Heer en jouw overwinning wordt in Hem gevonden!

Joseph Prince is de Senior Pastor van de New Creation Church in Singapore en hij is auteur van verschillende bestsellers.

Stop met negatieve gedachten Prince, Joseph
€ 7,-
voorraad onbekend
Een ding

De overdenkingen in het boekje Één ding van Joseph Prince zijn geselecteerde teksten uit het boek: Bestemd voor Overwinning de Devotional.

Met Één ding wordt bedoeld het zitten aan Jezus' voeten om tijd met Hem door te brengen. Deze 31-Day Devotional is bedoeld om je juist daarmee te helpen. De dagelijkse overdenkingen gaan ook over praktische, alledaagse zaken, zoals gezondheid, voorziening en bescherming die God jou als gelovige belooft. Verwacht dat je de komende 31 dagen tijdens het doornemen van dit boekje de heerlijke liefde van je hemelse Vader zult ervaren.

Joseph Prince is een toonaangevende stem in de verkondiging van het evangelie van genade aan een hele nieuwe generatie gelovigen en leiders. Hij is de Senior Pastor van de New Creation Church, een levendige en dynamische gemeente in Singapore. Joseph is een veelgevraagde spreker op internationale conferenties en hij is auteur van o.a. Bestemd voor Overwinning, De kracht van juist geloven en Eet je weg naar leven en gezondheid. Joseph is gelukkig getrouwd met Wendy en ze hebben samen twee kinderen.

Een ding Prince, Joseph
€ 9,90
voorraad onbekend
Geestelijke strijd

Geestelijke strijd is een heruitgave van een boek door Joseph Prince over o.a Efeze 6.

Bij de woorden 'geestelijke strijd' denk je misschien al gauw aan hevige strijd met duivelse machten. Hoewel het waar is dat satan ziekte, depressie en onrust op ons probeert te leggen, is het niet Gods wil dat we met hem in een strijd verwikkeld zijn.

Zijn Woord zegt ons dat we juist de rust in moeten gaan. Het woord 'strijd' komt maar een keer voor in Efeziërs 6 (het gedeelte in de Bijbel over geestelijke strijd), terwijl 'standhouden' wel vier keer voorkomt! Dit betekent dat wij, wat geestelijke strijd betreft, stand moeten houden oftewel moeten rusten in de overwinning van Christus. Jezus heeft satan al verslagen en ons op overwinningsgrond geplaatst. Bovendien heeft Hij ons Zijn eigen zevendelige wapenrusting nagelaten om ons te helpen stand te houden. Stop dus met je pogingen om een verslagen vijand te overwinnen. Trek Gods wapenrusting aan en rust in Christus' overwinning!

Joseph Prince is de Senior Pastor van de New Creation Church in Singapore en hij is auteur van verschillende bestsellers.

Geestelijke strijd Prince, Joseph
€ 9,90
voorraad onbekend
Gezondheid en heelheid door het H. A.

Gezondheid en heelheid door het Heilig Avondmaal is een compact boekje van Joseph Prince waarin hij het principe van het vieren van het Avondmaal betrekt op onze relatie met God en onze gezondheid.

Let op: Dit is een set van 2 boekjes!

Misvattingen over het Heilig Avondmaal hebben veel christenen beroofd van een belangrijk door God gegeven kanaal voor genezing en gezondheid.

Dit praktisch en opbouwend boekje legt de betekenis uit van de elementen van het Avondmaal: Jezus' bloed voor vergeving van zonden en zijn Lichaam voor onze gezondheid. Dit boekje bespreekt waarom het zo belangrijk is om de tafel van de Heer niet te vermijden, maar er juist aan deel te nemen.

Een boek voor iedereen die Gods weg naar gezondheid en welzijn wil kennen zoals Joseph Prince dat leert.

Gezondheid en heelheid door het H. A. Prince, Joseph
€ 10,-
voorraad onbekend
Laat los en leef

Joseph Prince gaat in laat los en leef op vragen in voor mensen die overweldigd worden door stress, zorgen en angst.

Eindeloze, dagelijkse to-do-lijstjes. Het paniekerige tempo van de moderne maatschappij. De ratrace om relevant te blijven in een ontwrichtende wereld. Voeg daaraan toe de dagelijkse, reële dreiging van super-virussen en terreur, en het is geen wonder dat zoveel mensen vandaag de dag last hebben van stress, onrust en paniekaanvallen. Stress en negatieve emoties kunnen echter onopgemerkt overgaan in chronische depressie en psychosomatische ziekten, en tot vernietiging leiden. Maar zover hoeft het niet te komen! Dit boek bevat goed nieuws en praktische hulp! In Laat los en leef toont Joseph Prince hoe stress en onrust, die ontstaan door de dagelijkse eisen, verwachtingen en druk van het moderne leven, overwonnen kunnen worden. Hij laat je zien dat het niet Gods bedoeling is dat je onder stress leeft en wil je leren hoe je kunt stoppen met je zorgen te maken. Ontdek het ritme van genade dat ongehinderd stroomt waar vrede en rust heersen. Krachtige, praktische Bijbelse inzichten zullen je helpen om:* te stoppen met zinloos gepieker;* af te stemmen op de golflengte van vrede;* je hart te beschermen;* in het ritme van rust te stappen;* een ontspannen kijk op het leven te krijgen;* Gods voorziening en voorspoed te zien; en* teleurstellingen en angsten te overwinnen.Gods onvoorwaardelijke en persoonlijke liefde leert ons om iedere dag vrijmoedig en onbevreesd tegemoet te zien. Ontdek de kracht van het loslaten en ga wandelen in de vrijheid van een leven dat rust in de liefde van de Vader.
Laat los en leef Prince, Joseph
€ 19,95
voorraad onbekend
Genade revolutie

Genade revolutie - ervaar de kracht om boven elke nederlaag te staan. De genade revolutie breidt zich uit over de hele wereld. Het is een revolutie die muren van starre religieuze tradities afbreekt en een gloednieuwe generatie gelovigen naar een diepe, intieme relatie met Jezus Christus leidt.

De gevolgen hiervan zijn radicaal veranderde levens, herstelde huwelijken, genezingen en bevrijdingen. Mensen worden verlost uit religieuze tredmolens en in staat gesteld boven nederlagen te gaan leven.

Ook jij kunt diepe, blijvende veranderingen zien door je leven op het rotsvaste fundament van Jezus en Zijn volbrachte werk te bouwen. Aan de hand van de vijf krachtige sleutels in dit boek, zal er een revolutie gaan plaatsvinden in je hart die je zal leiden naar:

* Vrijheid van religieuze onderdrukking
* Een diepe en intense relatie met God
* Bevrijding vna hardnekkige verslavingen
* Leven met vrijoedigheid en zekerheid
* Herstel op elk gebied van je leven

In dit boek staan ook tal van inspirerende en vaak aangrijpende verhalen van mensen die door Gods genade bijzondere doorbraken en veranderingen hebben meegemaakt. Voor welke uitdaging jij nu ook staat, Genade Revolutie zal je ogen openen voor de kracht van Gods genade, zodat je boven elke nederlaag komt te staan.

Genade revolutie Prince, Joseph
€ 19,95
voorraad onbekend
Genezende beloften ING

Genezende beloften is een boek van Joseph Prince over hoe wij door genade genezing ontvangen.

De Bijbel is duidelijk dat het daarbij niet gaat om iets wat jij moet doen, maar om het rusten in de genade van onze Heer. Hij heeft alles gedaan om genezing voor jou beschikbaar te maken. Laat je daarom bemoedigen door Gods Genezende Beloften en begin vanaf vandaag steeds meer gezondheid en heelheid te ervaren!

“Ik ken Joseph Prince als vriend en als voorganger van een van 's werelds geweldigste gemeenten. Zijn leven en toewijding stellen hem in staat om met gezag te spreken over de onderwerpen van heelheid, overwinning en het overvloedige leven dat God belooft. Ik heb zelf erg veel aan Josephs inspirerend onderwijs,en met mij velen in onze gemeente.”
- Brian Houston, Senior Pastor,Hillsong Church,Sydney,Australië

Genezende beloften ING Prince, Joseph
€ 18,95
voorraad onbekend
100 Days Of Favor

In 100 Days of Favor, Joseph Prince invites you to embark on a purposeful and powerful journey in discovering and experiencing the unmerited favor of God.

In this book Joseph Prince will teach how God's favor releases good success in your life, and will develop a strong sense of favor-consciousness.

Prince shows how God empowers you with every blessing to overcome every challenge in life. Immerse yourself in a journey that will impact and change your life forever. This book shows readers how to focus on God's grace, favor, and love daily. Each daily inspirational reading includes:

Today's Scripture—a scripture that relates to the topic, and gives a biblical foundation

Today's Inspirational Excerpt from Unmerited Favor—A key truth or nugget about God's unmerited favor to equip, bless and empower the reader.

Today's Prayer—Written prayers to help readers express their hearts to our heavenly Father.

Today's Thought—a liberating, favor-inspired thought

Today's Reflection on Favor—a place to journal the things that the Holy Spirit brings to mind

100 Days Of Favor Prince Joseph
€ 17,95
voorraad onbekend
The Power Of Right Believing

Believing the right things is the key to a victorious life. In THE POWER OF RIGHT BELIEVING, Joseph Prince, international bestselling author and a leading voice in proclaiming the gospel of grace, unveils seven practical and powerful keys to help you find freedom from every fear, guilt, and addiction.

These keys come alive in the precious testimonies you'll read from people across America and around the world who have experienced breakthroughs and freedom from all kinds of bondages-from alcoholism to chronic depression-all through the power of right believing.

God intends for you to live with joy overflowing, peace that surpasses understanding, and an unshakable confidence in what He has done for you. Get ready to be inspired and transformed and learn how to win the battle for your mind by developing habits for right believing. - See more at: http://www.hachettebookgroup.com/titles/joseph-prince/the-power-of-right-believing/9781455553143/#desc

The Power Of Right Believing Prince, Joseph
€ 24,95
voorraad onbekend
Destined to reign

Discover the secret of reigning over every adversity, lack and destructive habit that is limiting you from experiencing the success, wholeness and victory that you were destined to enjoy.

The power to live this way comes from knowing who you are in Christ and how He has blessed you immeasurably. Learn to live in the fullness of Christ's blessings today! 336 pages hardcover from Joseph Prince Resources.

Destined to reign Prince, J
€ 18,95
voorraad onbekend