Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kerst doeboeken

Een Kerst doeboek helpt kinderen om voor en tijdens Kerst op een actieve wijze bezig te zijn met de betekenis en de boodschap van het verhaal van de komst van Christus.

Onderstaand enkele boeken die bedoeld zijn voor kinderen als Kerst doeboek. Kleuren, puzzels, verhalen en nadenken over wat Kerst is:

Kerst doeboek

Dit leuke Kerstdoeboek van Willeke Brouwer helpt je de kerstvakantie door! Lees het mooie verhaal van Maria, die zomaar ineens moeder wordt. Lees over de tijd waarin zij en haar vriend Jozef leven.

Doe net als zij en bak je eigen brood, of maak je eigen draad van schapenwol. Hou je meer van tekenen of knutselen? Ook dan vind je genoeg inspiratie in dit boek. Fantaseer bijvoorbeeld hoe een engel eruitziet.

Ben je meer een denker dan een doener? Duik in de achtergrondinformatie die in dit boek staat. Leer de tijd van het kerstkind kennen. Het Kind waar al in de oude boeken over geschreven werd.

* Een mooi kerstcadeau voor kerken en scholen!

Kerst doeboek Brouwer, Willeke
€ 9,99
voorraad onbekend
Wonder van kerst

Het wonder van kerst omvat een kerststal en figuren Gedrukt op stevig papier en eenvoudig uit te knippen. In het midden van het boek staat het kerstverhaal. Daardoor kan elke dag van de adventstijd een kort verhaal gelezen worden en een opdracht gedaan.

Het wordt in een pakket van 5 stuks verkocht speciaal voor kinderclubs en zondagsscholen. In de winkels ook los verkrijgbaar (€ 4,95)

Wonder van kerst
€ 24,95
voorraad onbekend
De Wijzen gaan op zoek (kerstkleurboek)

De Wijzen gaan op zoek van Angelique Bos is een leuk kerst doeboek met het verhaal verteld en mooie kleurplaten.

'ga je mee?' vraagt kas.
'wat doen?' vraagt moos.'
op zoek naar het Kind.'
'weet je dan waar hij woont?' vraagt moos.
'nee,' zegt kas.'maar dat komt wel goed.
ik volg de ster.die wijst ons de weg.'
'tof plan,' zegt moos.'ik ga mee.'

De wijzen gaan op zoek is een bijbelvertelling uit Mattheüs 2:1-12 op AVI M3/E3-nivieau. Geschikt om voor te lezen aan groep 1 en 2, en voor groep 3 om zelf te lezen. Naast de verhalen staan de bijbehorende kleurplaten, zodat het een heel eigen kerst doeboek wordt!

De Wijzen gaan op zoek (kerstkleurboek) Bos, Angelique
€ 4,95
voorraad onbekend
Kijk omhoog

Het adventspakket Kijk omhoog is gemaakt door Willemieke Klooserman - Coster. De adventstijd is een waardevolle periode om als gezin bewust toe te leven naar het Kerstfeest. Het pakket Kijk omhoog is daarbij een eenvoudig hulpmiddel bruikbaar in gezinnen.

'Kijk omhoog!' bevat een mooie poster, dertig dagboekstukjes met een bijbehorend Schriftgedeelte, gespreksvragen en een goudkleurige ster met een letter. Iedere dag in de adventstijd staat een woord centraal dat te maken heeft met de heilsgeschiedenis.

Na het lezen van het Bijbelgedeelte en de uitleg hierbij, kunnen kinderen de ster met letter op de
aangegeven plek op de poster plakken. Aan het eind van de adventstijd vormen de letters samen een belangrijke boodschap die te maken heeft met het Kerstfeest.

Kijk omhoog Kloosterman,-Coster, Willemieke
€ 13,95
voorraad onbekend
Kerstfeest stickerboek

Het grote Kerstfeest Stickerboek is een verhalen - en plakboek ineen! Een heerlijk kerstdoeboek om het verhaal steeds beter te ontdekken.

Kinderen zullen genieten van dit prachtig geïllustreerde, navertelde kerstverhaal. Ze kunnen de stickers gebruiken om het verhaal tot leven te brengen,
en er zo hun eigen boek van te maken.

Kerstfeest stickerboek Box
€ 6,95
voorraad onbekend