Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nabeel Quereshi

Nabeel Qureshi bekeerde zich als moslim tot Jezus Christus als Redder.

Nabeel Asif Qureshi (1983 - 2017) was een Pakistaans-Amerikaanse christelijke apologeet, auteur, activist en spreker. Opgegroeid in een vrome moslimfamilie uit de Ahmadi-sekte, bekeerde Qureshi zich tot het christendom als universiteitsstudent na enkele jaren van gesprekken met een christelijke vriend.

Vervolgens werd hij een christelijke apologeet. Qureshi schreef drie boeken: Ik zocht Allah en vond Jezus, Answering Jihad: A Better Way Forward , en Allah of Jezus.

In augustus 2016 kondigde Qureshi aan dat bij hem stadium IV maagkanker was vastgesteld. Na een jaar van behandeling stierf hij op 16 september 2017.

Allah of Jezus?

Allah of Jezus?' is het vervolg op Nabeel Qureshi's goed ontvangen eerste boek 'Ik zocht Allah en vond Jezus'. Qureshi schrijft over zijn zoektocht naar de antwoorden op vragen als: de Koran of de Bijbel? Mohammed of Jezus? Jihad of de kruistochten? Stierf Jezus aan het kruis en stond hij op uit de dood? Is Mohammed een profeet of God?

Een leerzaam en persoonlijk boek over het thema Islam versus Christendom dat nu actueler is dan ooit. Nabeel Qureshi groeide op in Pakistan en verhuisde later naar Amerika. Hij groeide op in een liefdevol islamitisch gezin, maar bekeerde zich na steeds sterker wordende twijfels tot het christendom na vele gesprekken met een vriend die christen was.

Hij groeide uit tot een bekende auteur die de islam van binnenuit kent.

Allah of Jezus? Qureshi, Nabeel
€ 26,-
voorraad onbekend
Ik zocht Allah en vond Jezus Nieuw

Een nieuwe editie met extra hoofdstukken van 'Ik zocht Allah en vond Jezus' van Nabeel Qureshi (1982-2017). Qureshi vertelt in dit boek over zijn bekering tot het christendom.

Nabeel groeit op in een islamitisch gezin, maar dromen, vrienden en veel studie overtuigen hem van de historiciteit van Jezus. Dit boek biedt diepe inzichten in de islam en in de innerlijke strijd van een moslim die zoekt naar de waarheid.

Wat als alles waarin je gelooft een leugen blijkt te zijn? Het overkomt de uit Pakistan afkomstige Nabeel Qureshi. De islam is het fundament van zijn leven. Maar hoe meer hij zich verdiept in zijn geloof en historische feiten onder de loep legt, hoe meer scheuren er in dat fundament komen. Het begint te wankelen en uiteindelijk blijft er niets van over. En dat doet ongelooflijk veel pijn.

In het boek 'Ik zocht Allah en vond Jezus' vertelt Nabeel het verhaal over zijn zoektocht naar de waarheid. De waarheid die hem veel heeft gekost, maar voor eeuwig heeft bevrijd!

Nu met een nawoord van zijn vriend Mark Mittelberg, een terugblik van zijn echtgenote Michelle Qureshi en een gesprek tussen David Wood en Nabeel Qureshi.

Ik zocht Allah en vond Jezus Nieuw Qureshi, Nabeel
€ 26,-
voorraad onbekend