Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel Zoetermeer

ichthusboekhandel Zoetermeer de Goede Herder

Ichthusboekhandel Zoetermeer is al ruim 40 jaar de gastvrije plek voor uw aankopen van bijbels, christelijke boeken, goede muziek, wenskaarten en cadeau-artikelen. De vestiging in Zoetermeer is het centrale verzendadres van de christelijke webshop Ichthusboekhandel.nl.

Openingstijden Ichthusboekhandel Zoetermeer:
Zondag: gesloten
maandag: 13.00-17.30 OPEN
dinsdag: 9.30-17.30 OPEN
woensdag: 9.30-17.30 OPEN
donderdag: 9.30-17.30 OPEN
vrijdag: 9.30-17.30 OPEN:
zaterdag: 9.30-17.00 OPEN


Het werkgebied van Ichthusboekhandel Zoetermeer omvat o.a. de plaatsen Zoetermeer, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Leidschenveen, Leidschendam, Stompwijk, Benthuizen en Moerkapelle - Zevenhuizen.

Assortiment Ichthusboekhandel Zoetermeer
Bij Ichthusboekhandel Zoetermeer is een vast assortiment aanwezig met o.a. Bijbels (alle Nederlandse vertalingen), christelijke boeken, theologie, kinderbijbels, bijbelse dagboeken, geloofsopbouw, reformatorische boeken, naslagwerken, christelijke romans en spannende boeken, cadeauboeken, pastorale thema's, huwelijk en gezin, opvoeding, apologetiek, muziekboeken, christelijke muziek, cadeau-artikelen, benodigdheden voor kerken en wenskaarten.

Adres Ichthusboekhandel Zoetermeer:
Ichthusboekhandel Zoetermeer (vroeger: De Goede Herder)
Dorpsstraat 74
2712 AM Zoetermeer

Bel : 079-3162081

Mail : Mail Ichthusboekhandel Zoetermeer

Ichhusboekhandel Zoetermeer vindt u in de Dorpsstraat, het historisch centrum van Zoetermeer

Parkeren voor de Ichthusboekhandel Zoetermeer
U kunt in de directe nabijheid op verschillende plekken 3 uur gratis parkeren met de blauwe kaart. U kunt terecht aan de Osylaan, de Leidse Wallen (80 Plaatsen vaak vrij), de Delftse Wallen en in de parkeergarage onder het CKC.

Bezoekersinformatie Ichthusboekhandel Zoetermeer, Dorpsstraat 74, 2712 AM

Misschien is één van onze andere Ichthusboekhandels dichterbij voor u. Kijk daarom hier onder voor meer informatie over één van onze andere winkels:

* Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn of bel: 0172-492560

* Ichthusboekhandel Den Haag of bel: 070-3800576

* Ichthusboekhandel Leiden of bel: 071-5147061

Als Ichthusboekhandel zijn we betrokken bij veel kerkelijke activiteiten in Zoetermeer. Meer informatie daarover vindt u op Kerk in Zoetermeer. Ongeveer 10x per jaar verschijnt er ook een uitgave van Kerk in Zoetermeer. Een exemplaar daarvan kunt u ophalen bij de Ichthusboekhandel, Dorpsstraat 74.