Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel Zoetermeer

ichthusboekhandel Zoetermeer heette vroeger Christelijke boekhandel de Goede Herder Zoetermeer.

Ichthusboekhandel Zoetermeer is al ruim 40 jaar de gastvrije plek voor uw aankopen van Bijbels, christelijke boeken, goede muziek, wenskaarten en cadeau-artikelen. De vestiging in Zoetermeer is tevens het centrale verzendadres van de christelijke webshop Ichthusboekhandel.nl.

Ichthusboekhandel Zoetermeer, Dorpsstraat 74

OPENINGSTIJDEN:

maandag: 13.00-17.30
dinsdag: 9.30-17.30
woensdag: 9.30-17.30
donderdag: 9.30-17.30
vrijdag: 9.30-17.30 (GEEN KOOPAVOND
zaterdag: 9.30-17.00

U kunt 24 uur per dag terecht bij de webshop en we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk alle bestellingen zo snel mogelijk uit te leveren.

MAIL UW VRAGEN NAAR Info@Ichthusboekhandel.nl of bel met de winkel in Zoetermeer 079-3162081

NB:
U kunt bestellen via de website en dan als u toch in de buurt ben, het ophalen in de winkel. Het ligt dan klaar bij de bestellingen en kan desgewenst al ingepakt worden. Zo werken we het meest duurzaam als gebruiker en (web)winkel. U heeft 3 uur gratis parkeren op de Osijlaan in Zoetermeer.

Het werkgebied van Ichthusboekhandel Zoetermeer omvat o.a. de plaatsen Zoetermeer, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Leidschenveen, Leidschendam, Stompwijk, Benthuizen en Moerkapelle - Zevenhuizen.

Assortiment Ichthusboekhandel Zoetermeer
Bij Ichthusboekhandel Zoetermeer is een vast assortiment aanwezig met o.a. Bijbels (alle Nederlandse vertalingen), christelijke boeken, theologie, kinderbijbels, Bijbelse dagboeken, geloofsopbouw, reformatorische boeken, naslagwerken, christelijke romans en spannende boeken, cadeauboeken, pastorale thema's, huwelijk en gezin, opvoeding, apologetiek, muziekboeken, christelijke muziek, cadeau-artikelen, benodigdheden voor kerken voor het Avondmaal en wenskaarten.

Adres Ichthusboekhandel Zoetermeer:
Ichthusboekhandel Zoetermeer (vroeger: De Goede Herder)
Dorpsstraat 74
2712 AM Zoetermeer

Bel : 079-3162081

Mail : Mail Ichthusboekhandel Zoetermeer

Ichhusboekhandel Zoetermeer vindt u in de Dorpsstraat, het historisch centrum van Zoetermeer

Parkeren voor de Ichthusboekhandel Zoetermeer
U kunt in de directe nabijheid (minder dan 100 meter) op verschillende plekken (vaak) 3 uur gratis parkeren met de blauwe kaart. U kunt terecht aan de Osylaan, de Leidse Wallen (80 Plaatsen vaak vrij), de Delftse Wallen en in de parkeergarage onder het CKC.

Bezoekersinformatie Ichthusboekhandel Zoetermeer, Dorpsstraat 74, 2712 AM

Misschien is één van onze andere Ichthusboekhandels dichterbij voor u. Kijk daarom hier onder voor meer informatie over één van onze andere winkels:

* Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn of bel: 0172-492560

* Ichthusboekhandel Den Haag of bel: 070-3800576

Ichthusboekhandel.nl is gevestigd in de Dorpsstraat in Zoetermeer. Een bruisende winkelstraat met veel gespecialiseerde winkels. We zitten dichtbij de Oude Kerk op de hoek Dorpstraat / Delftse Wallen. In de Dorpsstraat is tevens de Bruna gevestigd en de kinderboekhandel Silvester.

Als Ichthusboekhandel zijn we betrokken bij veel kerkelijke activiteiten in Zoetermeer. Meer informatie daarover vindt u op Kerk in Zoetermeer. Ongeveer 10x per jaar verschijnt er ook een uitgave van Kerk in Zoetermeer. Een exemplaar daarvan kunt u ophalen bij de Ichthusboekhandel, Dorpsstraat 74.