Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Prekenschrijfboekjes

Er zijn verschillende preekschrijfboekjes bedoeld om tijdens de preek aan kleine opdrachtjes te werken als de dienst soms te lang duurt of een kind wil graag wat ontdekken.

Deze boekjes kunnen gebruikt worden door kinderen en ouders kunnen dit na de dienst dan bespreken of toelichten in een gesprek hierover met het kind. Ze bevatten kleine opdrachtjes, puzzels, rebussen en vragen waardoor ze, ook als er geen kinderdienst is, veel kunnen oppikken uit de Bijbel.

Onderstaand een overzicht van actuele preekschrijfboekjes die u gemakkelijk online kan bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels.

Mijn preek van de week

Mijn preek van de week is een schrijfboekje voor kinderen van Corien Oranje en bedoeld om te gebruiken tijdens kerkdiensten en samenkomsten.

Verveel jij je wel eens tijdens de kerkdienst? Blijf wakker en actief met jouw eigen preek van de week-boek. Vul in wie de preek houdt, welke zin je wilt onthouden en geef de preek een cijfer. Maak een tekening, schrijf een miniverhaaltje of streep woorden door op je bingokaart. De kerkdienst wordt er nog een stuk leuker door!

Mijn preek van de week Oranje, Corien
€ 9,99
voorraad onbekend
Mijn nieuwe prekenschrijfboek

Mijn nieuwe prekenschrijfboek van Nineke Selles ten Brinke helpt kinderen om actief en betrokken te zijn tijdens de kerkdienst.

Kinderen horen er helemaal bij in de kerk. Toch is het voor hen vaak nog moeilijk om de aandacht erbij te houden tijdens de dienst. deze uitgave helpt daarbij. In dit prekenschrijfboek kunnen kinderen vragen beantwoorden over de kerkdienst. Open vragen, meerkeuzevragen, puzzels en gebedspunten komen aan de orde.

In Mijn nieuwe prekenschrijfboek kunnen kinderen 33 zondagen meeschrijven met de dienst. Daarnaast zijn er twee avondmaalszondagen en twee doopzondagen. Tijdens het gezinsmoment thuis kun je zo de kernpunten van de dienst weer even in herinnering brengen.

Mijn nieuwe prekenschrijfboek Selles-ten Brinke, Nieske
€ 11,99
voorraad onbekend
Mijn eigen prekenschrijfboek

Mijn eigen prekenschrijfboek van Nieske Selles ten Brinke is bedoeld om kinderen te helpen meer van een kerkdienst te begrijpen en te onthouden. Ga jij op zondag mee naar de kerk? Je wilt vast graag alles onthouden, maar dat is moeilijk, zeg! In dit boekje kun je alles opschrijven wat er in de kerkdienst gebeurt.

Kinderen horen er helemaal bij in de kerk. Toch is het voor hen vaak nog moeilijk om de aandacht erbij te houden tijdens de dienst. Deze uitgave helpt daarbij. In dit prekenschrijfboek kunnen kinderen vragen beantwoorden over de kerkdienst. Open vragen, meerkeuzevragen, puzzels en gebedspunten komen aan de orde.

In Mijn eigen preken schrijfboek kunnen kinderen 33 zondagen meeschrijven met de dienst. Daarnaast zijn er twee avondmaalszondagen en twee doopzondagen. Tijdens het gezinsmoment thuis kun je zo de kernpunten van de dienst weer even in herinnering brengen.

Nieske Selles is getrouwd en (pleeg)moeder van vijf kinderen. Vele jaren was zij werkzaam in het basisonderwijs. Nu richt zij zich fulltime op haar gezin en op het schrijven van boeken voor kinderen en ouders.

Mijn eigen prekenschrijfboek Selles-ten Brinke, Nieske
€ 10,99
voorraad onbekend
Preekaantekeningen

Preektaantekeningen van Paulien Vervoorn is een handig aantekeningenboek dat helpt om beter naar de preek te luisteren en deze vast te houden.

Naast vaste invulregels als datum, plaats, voorganger en preektekst is er ruimte om aantekeningen te maken en gebedspunten te inventariseren. Daarnaast, en daarmee is dit prekenschrijfboek uniek, bevat Preekaantekeningen tal van adviezen voor het luisteren naar een preek en mooie quotes over preken, kerkdiensten en hoorders.

Preekaantekeningen Vervoorn, Paulien
€ 12,50
voorraad onbekend