Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verhuizing winkel Alphen aan den Rijn

Ichthusboekhandel is verhuisd in Alphen aan den Rijn.

Na 7,5 jaar in de Raadhuisstraat gezeten te hebben en daarvoor in de Hooftstraat, is er nu een nieuwe plek:

Nieuwe winkel Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn

Prins Hendrikstraat 145 (hoek Stationsstraat).
2405 AJ Alphen aan den Rijn

Waarom gaat Ichthusboekhandel verhuizen:

1. De huidige lokatie was te groot/ te duur met het oog op de toekomst. (Onze muziekafdeling is bijv. sterk ingekrompen) en de eigenaar wilde graag het pand verbouwen, waardoor het nog groter werd.
2. We zijn in de afgelopen jaren steeds sterker geworden op internet, waardoor het gebruik van de winkel anders is geworden en compacter kan zijn.
3. We kunnen steeds sneller leveren met onze interne vervoersdienst en het magazijn in Zoetermeer. Dat betekent bijv. dat bestellingen steeds vaker de volgende dag al in de winkel kunnen zijn. Daardoor hoeven we minder voorraad aan te houden.
4. We willen graag ook voor de toekomst een compacte winkel houden waar iedereen terecht kan. Daarvoor is nodig dat onze economische basis ook gezond blijft.

Waarom hebben we voor deze plek gekozen:

Allereerst omdat we zagen dat heel veel mensen op de fiets naar de winkel komen en de Stationsstraat een belangrijke verbindingsroute is tussen het zuiden (Kerk en Zanen) en het noorden van Alphen. Omdat het grootste deel van onze bezoekers met de fiets komt geeft dit veel bezoekers extra gemak. Bovendien kun je veel dichterbij parkeren dan nu het geval was. Gratis parkeren ligt op loopafstand (ongeveer 150 meter) Dichterbij is het wel betaald parkeren, maar met voldoende plaatsen.

In de tweede plaats omdat we in het nieuwe pand meerdere functies kunnen samenvoegen. Er komt een gespreksruimte voor een pastoraal psycholoog (zie Mevr. Helene Akkermans-Ravesloot en een cursusruimte voor allerlei activiteiten.

Wij houden onze bezoekers op de hoogte van de ontwikkelingen o.a. via Facebook. Vanaf nu kunt u terecht op het nieuwe adres.

Start verbouwing
Startpunt

de bijbelhoek in de nieuwe winkel in Alphen

De bijbelhoek

een nieuw doorkijkje