Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Week Christelijke boek 2020

Van 4 t/m 14 maart is er de week van het christelijke boek. Die valt ook dit jaar week samen met de Nationale Boekenweek.

De promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten. Tijdens deze periode geven christelijke boekhandels een gratis actieboek weg, bij aankoop van tenminste € 15,00 aan boeken. Dit jaar is het actieboek Brood en Stenen. De novelle Brood en Stenen is geschreven door Arie Kok en is uitgegeven in samenwerking met KokBoekencentrum. Het is het 42ste actieboek dat door BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken en Muziekvak, is uitgegeven.

Christelijke boekenweekgeschenk 2020

Kom langs in de week van het christelijke boek bij Ichthusboekhandel. De week van het christelijke boek is parallel aan de algemene boekenweek en vraagt aandacht voor leesbevordering van de boeken die door christelijke schrijvers worden gemaakt. Ichthusboekhandel is als gespecialiseerde christelijke boekhandel het intermediair tussen lezers en uitgevers.