Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Week Christelijke boek 2019

Het actieboek " Lichtval "voor de Week van het Christelijke Boek 2019 wordt geschreven door Marianne Grandia. Ze volgt daarmee Els Florijn op die voor dit jaar het actieboek schreef. De novelle Lichtval wordt uitgegeven in samenwerking met uitgeverij KokBoekencentrum.

Lichtval is het actieboek in de week van het christelijke boekDe promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht van hun bezoekers specifiek op het christelijke boek te richten. De christelijke boekhandels geven van 20 tot en met 30 maart 2019 het actieboek gratis weg, bij aankoop van tenminste € 12,50 aan boeken. (Zolang de voorraad strekt) Het is het 41ste actieboek dat door BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken en Muziekvak, wordt uitgegeven.

HET BOEK LICHTVAL

Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen.
In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator blikken Thijs en Jolanda vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug? Een verhaal over de kwetsbaarheid van liefde, dat je als lezer aan het denken zet: wil ik gelukkig worden of gelukkig maken?

Kom langs in de week van het christelijke boek bij Ichthusboekhandel. De week van het christelijke boek is parallel aan de algemene boekenweek vraagt aandacht voor leesbevordering van de boeken die door christelijke schrijvers worden gemaakt. Ichthusboekhandel is als gespecialiseerde christelijke boekhandel het intermediair tussen lezers en uitgevers.