Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het Beiroet Protocol (dl. 4)

Titel : Het Beiroet Protocol (dl. 4)
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
EAN : 9789029731621
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 22,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Leiden : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Het Beiroet Protocol (dl. 4)
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De christelijke thriller 'Het Beiroet Protocol' van Joel C. Rosenberg is een ijzersterk complotverhaal boordevol actuele politieke thema's en het vierde deel in de Marcus Ryker-serie. Joel Rosenberg schrijft spannende christelijke boeken die iedereen gelezen wil hebben omdat het verhalen geeft, die morgen zomaar zouden kunnen gebeuren. Niet voor niets dat men hem een profetische auteur noemt.

Gevangen achter vijandelijke linies. Brutaal gemarteld en met de dood bedreigd. En het ergste moet nog komen.... Marcus Ryker heeft zijn hele leven anderen beschermd, eerst als marinier, vervolgens als agent van de geheime dienst en ten slotte als clandestiene CIA-agent. Maar deze keer is het zijn eigen leven dat in gevaar is.

Als een routinematige reis langs de Israëlisch-Libanese grens vreselijk misloopt, worden Amerikaanse agenten in een hinderlaag gelokt en gevangen genomen door een van de schurkenstaten van Hezbollah.

Voor het Witte Huis is het een nachtmerriescenario. Als Marcus en zijn collega's worden gemarteld en live op televisie worden geëxecuteerd, heeft de president geen andere keus dan het Amerikaanse volk te leiden in weer een nieuwe oorlog waar ze geen zin in hebben en die ze waarschijnlijk ook niet kunnen winnen.

Marcus staat voor een strijd op leven of dood en de overlevingskansen worden elk uur kleiner. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Redding is een snel vervagende hoop. Nu de tijd dringt, moet hij vechten met elk instinct dat hij heeft, want als hij zichzelf niet meer kan redden, kan hij zijn vrienden zeker niet redden. Het enige waar Marcus op kan vertrouwen, is zijn training, zijn ervaring én zijn geloof.............

Good Reads geeft het Beiroet Protocl 4,55 sterren!

De Marcus Ryker serie:

* Het Kremlin Complot ( deel 1)
* Russusche Roulette (deel 2)
* Machtsstrijd in Jeruzalem (deel 3)

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Productspecificaties
EAN : 9789029731621
Auteur(s) : Rosenberg, Joel C.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : Marcus Ryker (4)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Juni 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 224 x 145 x 32 mm
Gewicht : 553 gram
Velden met een * zijn verplicht
waar zit het gevaar in het Midden Oosten
Recensie door: S. de Bruijn

Een nieuw deel van Joel Rosenberg hoort bij deze tijd van Vaderdag en meer vrije tijd. Heb het Beiroet Protocol weer met veel plezier gelezen, hoewel het een werkelijkheid beschrijft die verontrustend dicht bij hele grote problemen in het Midden Oosten staat. Joel Rosenberg is steeds beter in staat om een goede christelijke thrillers te schrijven. Daarin zoekt hij een perspectief op de ontwikkelingen in het Midden Oosten en dan met name Israël vanuit de overtuiging dat ook nu Israël een bestaansrecht heeft op die plek!

5 sterren is altijd heel erg veel. Vier sterren nog steeds heel veel voor een boek. Het leuke bij de boeken van Joel Rosenberg is dat je altijd weer benieuwd bent naar het volgende boek.