Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Tegenvuur

Titel : Tegenvuur
Auteur(s) : Steck, Ryan
EAN : 9789029736442
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Prijs : € 23,99
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Tegenvuur
(1 beoordeling)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

In de nieuwe christelijke thriller 'Tegenvuur' van Ryan Steck's debuut in Nederland, is marinier Matthew Redd in afwachting van een kritieke missie als hij langs de weg stopt om een vreemdeling te helpen. Uren later wordt hij na een black-out wakker en hoort dat zijn team is weggevaagd in een hinderlaag.

Redd herinnert zich niets en kan de mogelijkheid niet ontkennen dat hij op de een of andere manier verantwoordelijk is voor het informatielek dat leidde tot een bloedbad. Hij krijgt de schuld en is gedwongen om het korps verlaten.

Terwijl hij zijn verlies onder ogen ziet, krijgt Matty een cryptische boodschap van zijn adoptievader, J. B.: 'Er komen problemen. . . . Ik heb misschien jouw hulp nodig.' Hij stuurt zijn terreinwagen naar het platteland van Montana, maar ontdekt dat J.B. dood is en dat de verklaring voor zijn dood verre van bevredigend is. Vastbesloten om de waarheid boven tafel te krijgen, ontdekt Redd een duistere mondiale samenzwering met zijn geboorteplaats in het centrum. Hij beseft ook dat hij geen team achter zich heeft. Behalve misschien die ene die hij kan vinden onder oude vrienden, oude vijanden en/of nieuwe bondgenoten, als hij tenminste weet wie hij kan vertrouwen. .

Een verhaal over vaderschap, verleiding, verraad, hartstocht en buitengewone moed. Kan Matt Redd de vader worden, die hij niet had, toen zijn drugsverslaafde moeder aan een overdosis stierf..

Ryan Steck is een freelance redacteur, auteur en oprichter en hoofdredacteur van The Real Book Spy. Ryan is door Amazon benoemd tot 'Online Influencer' en is een vaste columnist bij CrimeReads. Geprezen als “Een van de hardst werkende, meest attente en eerlijkste recensenten die er zijn” door #1 New York Times bestsellerauteur Lisa Scottoline, heeft Steck “zich snel gevestigd als de autoriteit op het gebied van mysteries en thrillers”

Tegenvuur komt niet over als een debuut. Het heeft de actie, karakterontwikkeling en het boeiende plot van een doorgewinterde thrillerauteur.
- Joël C. Rosenberg

Productspecificaties
EAN : 9789029736442
Auteur(s) : Steck, Ryan
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Reeks : Matthew Redd (1)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Mei 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 416
Afmetingen : 229 x 152 x 34 mm
Gewicht : 542 gram
Velden met een * zijn verplicht
gewone mensen en een complot
Recensie door: B. van de Laan

Ryan Steck is een nieuwe auteur, die vanwege de aanbeveling van Joel Rosenberg, bij voorbaat hoge ogen gooit. Een merkwaardige vader-zoon relatie , een jeugdliefde, veel geweld van meerdere kanten, een lokale overheid die niet weet wat er gebeurd of omgekocht is en dan ook nog een complot......

Het lijkt allemaal heel veel, dat is het ook, maar gek genoeg is het toch ook weer een beetje een langzaam verhaal, wat je aan het denken krijgt. Wat is mijn vaderrol en ga ik gevaar uit de weg, of sta ik voor mijn principes. Adoptievader J.B. heeft sommige principes heel erg vastgezet in het hoofd van Matt Redd.

Het levert een zinderend avontuur op en laat recht zegevieren over kwaad. Toch is het niet echt vergelijkbaar met Joel Rosenberg of Steven James. Het is een verhaal waarin geloof op een authentieke wijze aanwezig is en geen sausje vormt. Of Matt Red daadwerkelijk tot geloof komt blijft zonder meer een vraag, maar zijn hervonden jeugdliefde helpt hem wel op weg. En niet te vergeten zijn adoptievader, die voor zijn dood, zich uit volle overtuiging had laten dopen.

Als debuut is dit echt een 5 sterrenverhaal, maar het wordt een serie, dus heel erg benieuwd naar deel 2.