Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verklaring van het OT en NT 2 dln

Titel : Verklaring van het OT en NT 2 dln
Auteur(s) : Henry, Matthew
EAN : 9789033607370
Uitgever :
Prijs : € 199,-
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
Verklaring van het OT en NT 2 dln
(Geen beoordelingen)
Delen:

Ook verkrijgbaar als:
Beschrijving

De tweedelige Bijbelverklaring van Matthew Henry is een wat verkorte versie van zijn complete commentaar negendelige serie. Meer dan 250 jaar is deze uitleg van de Bijbel velen tot grote steun geweest.

Door de hem geschonken wijsheid laat Matthew Henry ook andere delen in de rijkdom van het Woord van God. Dat maakt dat deze heldere en duidelijke verklaring, die geheel uit Matthew Henry's eigen woorden bestaat, niet meer weg te denken is als studiebron voor hen die de Bijbel willen leren verstaan.

Deze uitgave is een vertaling uit het Engels onder leiding en verantwoording van C.A. Tukker en V. Tukker-Terlaak. De vertaling heeft betrekking op de zgn. concise-editon, waardoor dit een compactere uitvoering kan zijn dan de negendelige editie. Dit wordt o.a. bereikt door het weglaten van de Bijbeltekst als geheel, wat alleen al vaak meer dan 1.500 pagina's vraagt. Uiteraard zijn de in het commentaar genoemde teksten wel genoemd. De Bijbelverklaring van Matthew Henry is gebaseerd op de Statenvertaling.

U kunt de verklaring van Matthew Henry gemakkelijk bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthusboekwinkels.

Productspecificaties
EAN : 9789033607370
Auteur(s) : Henry, Matthew
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : Mei 2018
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 2300
Gewicht : 50 gram
Velden met een * zijn verplicht