Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

75 vragen van God aan Zijn volk

Titel : 75 vragen van God aan Zijn volk
Auteur(s) : Kollenstaart, Marien
EAN : 9789055606177
Uitgever : Brandaan
Prijs : € 17,50
Beschikbaar
Alphen : Voorraad in de winkel onbekend
Den Haag : Voorraad in de winkel onbekend
Zoetermeer : Voorraad in de winkel onbekend
75 vragen van God aan Zijn volk
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

In het boek '75 vragen van God aan Zijn volk' laat ds. Marien Kollenstaart in evenzoveel dagoverdenkingen iets zien over de bijzondere relatie tussen God en Israël alsmede de gemeente en de wereld.

In 2023 bestaat de staat Israël 75 jaar. Dit dagboek biedt de gelegenheid om te reflecteren op Gods unieke relatie met zijn volk. Aan de hand van 75 vragen van God aan zijn volk uit de Bijbel ontdekken we hoe God omgaat met Israël - en de wereld.

Belangrijke thema's komen aan bod, zoals waarom God Israël uitgekozen heeft, wat zijn plan is voor Israël nu en in de toekomst, en wat de plek is van niet-Joodse volken. We lezen over zijn verlangen, liefde en trouw voor zijn volk door de tijd heen. Die God van Israël mogen ook wij leren kennen dankzij Jezus, de messias van Israël en redder van de wereld.

Elke vraag van God wordt gevolgd door een korte uitleg en toepassing. Aan het eind van elke meditatie staan twee bezinningsvragen ter verwerking en een gebed om antwoord te geven op de vraag van God.

Marien Kollenstaart is predikant in de PKN, pastor in een multiculturele gemeente en betrokken bij Stichting Geloofsinburgering en de Near East Ministry. Eerder schreef hij het boek 'Zoals Jezus. Een leven lang leren lijken op Hem'. Marien is getrouwd met Mirjam en vader van vijf kinderen.

Productspecificaties
EAN : 9789055606177
Auteur(s) : Kollenstaart, Marien
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Brandaan
Verschenen : Maart 2023
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Velden met een * zijn verplicht